novo briljantno izdanje

Hit sandale Ivanke Trump toliko su lijepe da su zasjenile čak i chic haljinu

06.05.2024 u 09:18

  • +3

Ivanka Trump

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Backgrid/Mega / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Canva

Bionic
Reading

Lijepa plavuša zablistala je u vatrenocrvenoj haljini i zlatnim sandalama koje su trenutno najveći hit na modnoj sceni

Ivanka Trump ponovno je zablistala u večernjem izdanju noseći zanosnu mini haljinu kojom je istaknula isklesane noge uz poseban začin hit sandala.

Američka poduzetnica i kći bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa skockala se za glamurozni Carbone Beach Party u Miamiju te je svojim modnim odabirom, kao i uvijek, plijenila pozornost.

Lijepa plavuša nosila je minijaturnu crvenu haljinu vezanu oko vrata i strukturiranog dekoltea koji je naglasio njene obline, a pripijen i kratak kroj istaknuo joj je vitku liniju.

No čak i više od senzualne haljine pozornost su privlačile njene trendi sandale na visoku petu. Naime Ivanka je birala model u trenutno najpoželjnijoj zlatnoj boji i chic tankih remenčića, koji su se asimetrično pružali preko ristova. Sve je nadopunila intrigantnom kvadratnom torbicom i zlatnim naušnicama, a plavu kosu nosila je u klasičnom opuštenom stilu.

Prednost ovakvih sandala jest njihova iznimna svestranost i nosivost od jutra do mraka. Naime jednako dobro izgledaju uz suknje ili hlače, a njihova minimalistička elegancija čini ih prigodnim za nošenje od plaže, preko grada, pa sve do ureda i poslovnih sastanaka.

Upravo je Ivanka među onima koje su prve počele nositi ovaj trend te je u zlatnim sandalama (i to upravo ovom paru!) osvanula na odmoru sredinom ožujka.

Kada je riječ o nošenju mini haljina, u kojima zaista izgleda fenomenalno, vrijedi podsjetiti da smo je u sličnom izdanju vidjeli i nekoliko dana ranije. Tada je, sa suprugom Jaredom Kushnerom pokraj sebe, nosila vječni modni klasik - malu crnu haljinu svjetlucavih detalja te crne stiletto cipele.

  • +2
Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid/Mega / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia