novi hit

Zaboravite na traperice, hit su hlače oko kojih će se lomiti koplja

16.05.2024 u 14:37

Bionic
Reading

Posljednjih nekoliki sezona udobnost je posebno na cijeni na modnoj sceni, a do nedavno isključivo sportski komadi našli su svoj put do ormara trendseterica i postaju sastavni dio street stylea. A taj trend nastavit će se i u sezoni pred nama

Prvo su se tenisice ušuljale u ormare zaljubljenica u modu te vrlo domišljato zamijenile visoke potpetice i stale uz bok balerinkama i mokasinkama. Nakon toga uslijedile su tajice koje su postale neizostavni dodatak svakodnevnog street stylea.

A početkom ovog proljeća sportska odjeća postaje još dominantnija u svakodnevnim modnim kombinacijama s jednim komadom koji postaje toliko popularan i omiljen da uspješno mijenja vječne traperice.

Hit sportski izgled ovog proljeća dolazi ravno iz 1990-ih, a osuvremenjen je dozom elegancije i neočekivanim asocijacijama. Naime, trenutačno najpopularniji komad je Adidas trenirka s tri pruge neodoljivo vintage izgleda, dostupna u različitim bojama.

Povratak kultne Adidasove trenirke

Ovom trendu nisu odoljele ni slavne ljubiteljice mode i trendseterice koje su kultnu Adidasovu trenirku s tri pruge uzdigle do statusa ultramodernog komada.

  • +2
Adidas trenirka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

A trik je u kombiniranju sportske trenirke s tri pruge s elegantnom odjećom i dodacima. Tako je trendseterice i modne djevojke nose uz Chanel balerinke i balonere, a model u crnoj boji doslovce se nosi uz sve, pa čak i uz salonke s malom potpeticom.

Nema sumnje, vječne traperice zbog ove trenirke lako bi mogle pasti u drugi plan, a Adidasove trenirke obećavaju sjajan spoj udobnosti i stila za kojem modni svijet itekako žudi.