USKORO PONOVNO TATA

Ivan Rakitić otkrio gdje bi volio živjeti nakon karijere

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i sjajni veznjak Barcelone Ivan Rakitić, iako njegovom klubu u posljednje vrijeme i ne ide baš najblistavije, ipak uživa u ovim danima

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić jedan je od ključnih igrača Barcelone. Vidjelo se to i po poštovanju jer nijedan igrač katalonskog diva, počevši od zvijezde Neymara, nije prošao pokraj njega za vrijeme intervjua a da ga nije došao pozdraviti.

No sve to blještavilo, a neki od igrača na treninge dolaze i u skupocjenim Ferrarijima, nije mu 'oduzelo pamet'. Potvrdio je to i ovom izjavom.

'S posebnim uzbuđenjem svake sekunde gledam u mobitel i čekam hoće li me supruga Raquel nazvati i objaviti radosnu vijest. Naime, 11. svibnja termin je rođenja druge djevojčice, ali nekako predosjećam da bi se to moglo dogoditi prije termina. I naravno, veselim se tome, baš kao i svaki ponosni otac', rekao je za tportal.hr uoči utakmice protiv Sportinga Ivan Rakitić.

Sestri se veseli i Althea, prva Rakitićeva kći.

'I ona je jako uzbuđena. Svaki dan dolazi mami, ljubi je i gladi po trbuhu. Bit će to veseo trenutak za sve nas.'

S obzirom na skoru prinovu, i on će možda manje riskirati, odnosno ne ulaziti u ledeno more ispred kuće.

'Ma ima ljudi koji se kupaju cijele godine. Istina jest da je more hladno, ali sezonu kupanja otvorio sam tek prošlog tjedna. Čak mi to i odgovara za opuštanje mišića.'

S obzirom na suprugino španjolsko porijeklo, nameće se pitanje gdje će obitelj Rakitić živjeti nakon karijere?

'Nakon odlaska iz Njemačke u Sevillu, iako su me zvali Rubio zbog plave kose, atipične za taj dio zemlje, ipak su me sjajno prihvatili. I osobno mi se jako sviđa u Sevilli pa mislim da bismo u njoj mogli i živjeti. Sigurno na radost supruge Raquel', zaključio je Ivan Rakitić.

Pataditas a papi❤️ ???????? te quieroooo @raquel_mauri ???? #LaFamiliaUnidaJamasSeraVencida??‍??‍??

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Mis princesas ❤️???????????? @raquel_mauri #yaquedamenos??#LaFamiliaUnidaJamasSeraVencida??‍??‍??

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on