NEOČEKIVANA ČESTITKA

Baby Lasagna iznenadio kolege pa otkrio: 'Još me uvijek čeka završni rad'

18.05.2024 u 17:00

Bionic
Reading

U dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu održana je svečana dodjela diploma za sve diplomante Sveučilišta VERN', a njihov obrazovni uspjeh obilježio je i Baby Lasagna

Više od 1800 diplomanata, članova njihovih obitelji i profesora okupljenih u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski svojom video porukom iznenadio je Marko Purišić, poznatiji pod umjetničkim imenom Baby Lasagna.

Zvijezda Eurosonga obratila se diplomantima i svim okupljenima rekavši: 'Žao mi je što ne mogu trenutno bit sa svojim kolegama u Lisinskom, ali želim im svima čestitati. Svima želim puno uspjeha u daljnjem radu i životu, da budu dobri i čuvaju se. Mene moj završni rad još uvijek čeka, ali mislim da su nastupi na Euroviziji i koncerti dobar razlog za malo odgađanja istih'.

Hrvatski predstavnik na ovogodišnjem izdanju Eurosonga i sam je student na Sveučilištu VERN', gdje pohađa završnu godinu prijediplomskog studija Odnosa s javnošću.

  • +18
Baby Lasagna u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Od nastupa na pozornici Eurosonga i osvajanja visokog drugog mjesta, ne prestaje nizati uspjehe. U svega nekoliko minuta uspio je rasprodati najavljeni koncert na Šalati, kao i preostala dva. Uz sve to stigao je do globalnih top listi streaming servisa Spotify i iTunesa, a njegov zarazni hit 'RimTim Tagi Dim' uvršten je na švedsku i britansku top listu singlova.

Na švedskoj top listi Baby Lasagna našao se na visokom šestom mjestu, dok na britanskoj trenutno zauzima 36. mjesto nalazeći se ispred Joosta, diskvalificiranog predstavnika Nizozemske.

Izvor: Društvene mreže