u iščekivanju prinove

Hailey Bieber ponosno istaknula trudnički trbuščić

18.05.2024 u 12:14

  • +3

Justin i Hailey Bieber

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Popularni glazbenik Justin Bieber želio je usrećiti svoju trudnu suprugu Hailey te ju je odveo na koncert pjevačice Billie Eilish. Nakon završetka koncerta otišli su dobro raspoloženi, a lijepa je buduća mama ponosno pokazala zaobljeni trbuščić

Justin i Hailey Bieber nedavno su 'preživjeli' glasine o navodnoj rastavi braka te javne apele Stephena Baldwina da se javnost okupi u molitvama za poznati par, ali par se iz svega izdigao i svijetu objavio najljepše vijesti! Photoshootingom na livadi par je objavio da iščekuje svoje prvo dijete, a trudnički trbuščić ponosna je majka sada istaknula i u prvom javnom pojavljivanju od objave trudnoće.

Budući roditelji pojavili su se zajedno na koncertu višestruko nagrađivane glazbenice Billie Eilish u Kaliforniji, a na koncertu je uživao i Benny Blanco, partner Selene Gomez koja je bila dugogodišnja ljubav popularnog kanadskog glazbenika.

Kao i obično, popularna Hailey se voli izražavati odjećom pa je outfitom naglasila prve naznake trudnoće.

Trudna je Hailey odjenula popularnu bijelu potkošulju koja se prošlog proljeća nametnula kao jedan od najvećih modnih trendova, a zaogrnula se kožnom jaknom bajkerskog stila. Poput brojnih popularnih trudnica, trbuščić je istaknula ostavivši ga golog.

Bieber je nedavno na Instagramu otkrila da ima želju za nespojivim okusima te podijelila kako u trudnoći uživa u kiselim krastavcima prelivenima salatom od jaja i ljutim umakom.

HAILEY BIEBER

Bomber jakne ponovno su 'in', a ovako ih nosi dama čiji se stil naveliko kopira

Pogledaj galeriju