nevolje u raju

J.Lo i Ben Affleck 'uhvaćeni' zajedno nakon 47 dana: Susret se dogodio zbog presudnog razloga

17.05.2024 u 20:00

Bionic
Reading

Ben Affleck i Jennifer Lopez, koji su ovih dana u centru pažnje zbog nagađanja o problemima u braku, viđeni su zajedno u javnosti prvi put nakon čak 47 dana, a taj trenutak otkrile su ekskluzivne fotografije američkog tabloida In Touch

Svijet showbiza uzdrmala je vijest o razvodu jednog od najpopularnijih slavnih parova, Bena Affecka i Jennifer Lopez. A par, koji navodno više ne spava pod istim krovom, naša se na u isto vrijeme na istom mjestu zbog jako dobrog razloga. Naime Ben i Jen su se ujedinili kako bi gledalo Benovog sina, 15-godišnjeg Fina Afflecka kako nastupa u školskoj predstavi u Los Angelesu ovog četvrtka.

Fotografije prikazuju Bena kamenog lica koji sjedi za volanom crnog SUV-a i poseže preko vozila da otvori suvozačeva vrata za Jen. Pridružila im i Jennina 16-godišnja kćer Emme koja se smjestila na stražnjem sjedalu.

'Jen je izgledala super mršavo i bila je odjevena casual-chic. Nije blistala kao zadnji put kad je došla na školsku proslavu. Djelovala je povučenije nego inače kad je pozdravila Bena dok je zaustavljao auto. Emme je ipak bila jako uzbuđena, skakala je od sreće zbog Finove predstave,' rekao je izvor za američki tabloid In Touch koji je i objavio fotografije tog značajnog susreta para, a koje možete pogledati ovdje. Izvor je također rekao da je par stigao odvojeno, ali su oboje viđeni kako nose vjenčano prstenje.

Ovo je druga godina za redom da Jen dolazi vidjeti Fina kako nastupa na pozornici. Godine 2023. pojavila se uz Benovu bivšu suprugu Jennifer Garner. 'Ništa ih ne bi spriječilo da se okupe zbog djece', rekao je izvor za In Touch. 'Sva bračna drama je na drugom mjestu. Oni nastupaju ujedinjeno. Jen se pojavila s Emme kako bi podržala Fina. Emme je jako vezana za Fina, pa je sasvim prirodno da je Jen, bez obzira kroz što prolazi s Benom, bila tamo.'

  • +3
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Podsjetimo, nedavno je objavljeno da se Ben iselio iz njihove obiteljske kuće i da se par koji je prvobitno bio zajedno od 2002. do 2004., a zatim ponovno ujedinio 2021. i vjenčao sljedeće godine, razišao. 'Ben se već iselio i vjerojatno će morati prodati kuću iz snova za kojom su dvije godine tragali', rekao je insajder nedavno za In Touch.

'Njihov je brak gotov, a oni se kreću prema razvodu – i bar jednom, Bena]ne treba kriviti! Nikada se neće prestati voljeti, ali ona ga ne može kontrolirati, a on nju ne može promijeniti. Nema šanse da je moglo potrajati,' dodao je.

Prije ovoga Ben i Jen zajedno su viđeni 30. ožujka kada su snimljeni kako se drže za ruke u New Yorku. Oboje su se kasnije pojavljivali u javnosti i imali su značajne zadatke u mjesecima koji su uslijedili, ali nisu pratili jedno drugo.

NOSI JOJ SE BIJELA BOJA

Savršena kombinacija Jennifer Lopez zbog jednog je detalja pala u drugi plan

Pogledaj galeriju

Tako je Jennifer Lopez posljednjih mjeseci boravila u New Yorku dok je snimala film 'Kiss of the Spiderwoman', promovirala svoj novi Netflixov film 'Atlas' i radila kao supredsjedateljica Met Gale 2024., na koju je došla bez Afflecka.

Affleck je pak snimao 'The Accountant 2', nastavak svog filma iz 2016., na zapadnoj obali, a nedavno se pojavio solo na Roast of Tom Brady uživo 5. svibnja, gdje je izveo set.