mad max ekipa

Redatelj otkrio dugo čuvanu tajnu: Ovo je prava istina o odnosu Charlize Theron i Toma Hardyja

16.05.2024 u 06:04

Bionic
Reading

Novi film iz franšize 'Pobješnjeli Max' trebao bi stići u kina 24. svibnja, a poznati redatelj George Miller sada je otkrio da snimanje prošlog nastavka nije bilo nimalo jednostavno te da su mu Charlize Theron i Tom Hardy zadavali velike probleme

Nije tajna to da su neki filmovi jedva snimljeni zbog netrpeljivosti između glumaca na setu, a mnoge obožavatelje i danas iznenađuje činjenica da su Ryan Gosling i Rachel McAdams jedva komunicirali snimajući film 'Bilježnica' koliko su se teško podnosili. Redatelj filma 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta' otkrio je da je i ova uspješnica jedva nastala, a sve zbog odnosa Charlize Theron i Toma Hardyja.

Tijekom snimanja akcijsko-avanturističkog filma iz 2015. godine redatelj George Miller često se nalazio između dvije vatre balansirajući u odnosu prema glavnim zvijezdama filma.

'Optimist sam, pa sam njihovo ponašanje vidio kao odraz njihovih karaktera, a morali su naučiti surađivati ​​da bi osigurali zajednički opstanak', rekao je Miller za strane medije, objasnivši: 'Nema isprike za to i mislim da postoji tendencija u ovom poslu da se izvrsne izvedbe koriste kao isprika za druge poremećaje koji bi se mogli izbjeći.'

Poznati redatelj nije jedini koji je progovorio o neugodnostima sa snimanja jer je to prenio i novinar Kyle Buchanan, a o filmu je napisao i knjigu. Između ostalog, autor je posvetio dio odnosu između glumaca, otkrivši da je Theron u jednom trenutku zatražila od producenata da joj pruže 'zaštitu' zbog lošeg odnosa s Hardyjem.

Kao razlog netrpeljivosti između glumaca navodi razlike u njihovim karakterima i radnoj etici.

Holivudska glumica bila je iznervirana Hardyjevim čestim kašnjenjem, a posebno ju je razljutilo to kada ga je ekipa čekala više od tri sata da bi zajedno snimili scenu. Hardyjevo ju je kašnjenje toliko ljutilo da je jednom izrazila i želju da ga se kazni sa sto tisuća dolara za svaku minutu kašnjenja i odgađanja snimanja, zbog čega je on bio jako ljut te prilično agresivan u odgovoru.

LASKAVI TREND

Charlize Theron osvojile najpoželjnije traperice, a zna i kako ih nositi

Pogledaj galeriju

'Tom donosi štetu, ali i briljantnost koja dolazi s njom, i što god se s njim događalo u to vrijeme, morali su ga nagovoriti da izađe iz prikolice. Charlize je nevjerojatno disciplinirana - plesačica je po obrazovanju, što se vidjelo u preciznosti njezine izvedbe - i uvijek je bila prva na setu', otkrio je redatelj.

Najnoviji film u franšizi donosi nove zvijezde Anyu Taylor-Joy i Chrisa Hemswortha, a filmska se ekipa nada da će nove uzdanice ponoviti uspjeh iz svibnja 2015., kada je film ostvario golem uspjeh, a time i veliku zaradu.