treći kotač

Susret princa Williama i kralja Charlesa direktna je pljuska princu Harryju

13.05.2024 u 15:31

Princ William i kralj Charles III.

Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Nekoliko sati prije negoli će u London sletjeti princ Harry i Meghan Markle kojima je Heathrow stanica na povratku iz Nigerije za Kaliforniju, na aerodromu britanske vojske odvijalo se uručenje nove titule princu Williamu

Nakon što se susret princa Harryja i kralja Charlesa III. nije dogodio, kralj je jasno dao pokazati koji sin je bliži njegovom srcu. Kao što je ranije otkriveno, William nasljeđuje Harryjevu pukovniju, a tom se prilikom i javno sastao s oboljelim ocem koji se, ako je suditi prema fotografijama, osjeća dovoljno snažno za nasmiješeno druženje sa sinom.

Kralj Charles je helikopterom došao na aerodrom britanske vojske radi rijetkog zajedničkog angažmana s princem Williamom koji je danas službeno preuzeo zapovjedništvo nad bivšom pukovnijom princa Harryja.

Ovog je ponedjeljka Charles službeno imenovao svog najstarijeg sina i nasljednika glavnim pukovnikom Zrakoplovstva kopnene vojske na ceremoniji u Središtu vojnog zrakoplovstva u Middle Wallopu, u Hampshireu, a otac i sin pokazali su da su dobro raspoloženi i zadovoljni odlukom koju je donio Charles.

Prilikom uručivanja beretke i Army Air Corps pojasa otac i sin su se smijali i pokazali da su u sjajnim odnosima, što svakako neće biti lako za gledati princu Harryju čiji je odnos s obitelji još uvijek poprilično zamršen.

  • +2
Princ William Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia