U DINAMU NIŠTA NE ZNAJU?!

Ćorićev transfer u Liverpool stvorio pomutnju; poznat datum prodaje!

06.07.2016 u 12:32

Bionic
Reading

Mladi 19-godišnji hrvatski reprezentativac Ante Ćorić vruća je tema u Engleskoj, posebice nakon spomena da bi ovih dana mogao potpisati ugovor s velikim Liverpoolom

Nakon što smo u utorak objavili tekst kako su Jürgen Klopp i Liverpool odlučili kupiti Antu Ćorića, tijekom srijede brojni su engleski mediji prenijeli priču o mogućem poslu, a navijači 'redsa' preko društvenih su mreža digli palac gore za dovođenje sjajnog hrvatskog veznjaka. Mnogi tvrde kako je Ćorić igrač velike perspektive, a vide ga i kao Coutinhovu kopiju.

U svakom slučaju ta je priča digla veliku prašinu i izazvala pomutnju među Liverpoolovim navijačima.

Iako su iz Dinamove službe za odnose s javnošću na upit je li u klub stigla službena ponuda otpisali: Prema običaju ne komentiramo medijska nagađanja ili informacije kojima neki mediji misle da raspolažu, tijekom srijede još smo jednom provjerili informaciju o Liverpoolovom interesu i dobili smo odgovor: u četvrtak bi se moglo znati puno više ili čak sve!

Naravno, to ne znači da će Ćorić postati igrač Liverpoola, jer o ponudi koju su 'redsi' poslali, a teška je 15 milijuna eura, ipak odlučuje Dinamo i njegov savjetnik Zdravko Mamić.

No ono što također znamo jest da uvjeti koje je Liverpool ponudio Ćoriću zadovoljavaju mladog hrvatskog igrača. Prvenstveno s igračke strane.