SVE JAČE GLASINE

Modrić odlazi u siječnju, a poznata su i dva rivala koja se otimaju za našeg kapetana

09.11.2023 u 09:44

Bionic
Reading

Saudijski klubovi Pro Al Ahli i Al Ittihad zainteresirani su za to da u siječnju dovedu veznjaka Real Madrida Luku Modrića

I bilo je samo pitanje kada će opet krenuti glasine oko hrvatskog kapetana. Siječanjski prijelazni rok je još daleko, nije ni sredina studenog, a Modrićevo ime stalno je u medijima.

Prema talijanskom novinaru Rudyju Galettiju, dva kluba iz Saudijske Arabije, Al Ahli i Al Ittihad, navodno žele potpisati našeg reprezentativca. Od klubova se očekuje da prvo pristupe igraču s ponudom i dobiju od njega zeleno svjetlo prije nego što službeno kontaktiraju s Realom.

Dolaskom Judea Bellinghama u Kraljevski klub, Modriću se smanjila minutaža. Iako je ove sezone nastupio u 13 utakmica u svim natjecanjima, uspio je provesti na terenu samo 601 minutu.

Osim što ga se povezivalo s klubovima iz Saudijske Arabije, za Modrića se pisalo da će se pridružiti MLS klubu Inter Miami, u kojem bi igrao uz Lionela Messija. S druge strane izvršni direktor Real Madrida Jose Angel Sanchez ranije je pojasnio da tek treba primiti službenu ponudu za svoju zvijezdu i da je malo vjerojatno da će se on preseliti u siječnju.

Inače, Modrić je navodno ljetos odbio ponudu Al Ahlija od 200 milijuna eura za tri sezone.

  • +14
Real Madrid - Braga (4. kolo Lige prvaka) Izvor: Profimedia / Autor: Agencia LOF / Actionplus / Profimedia

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'