briljira na terenu

Navijači oduševljeni Gvardiolom: On je Rolls Royce, on je...

15.05.2024 u 09:03

Bionic
Reading

Manchester City sinoć je pobijedio Tottenham Hotspur u gostima i približio se obrani titule u engleskoj Premier ligi

Joško Gvardiol odigrao je još jednu sjajnu utakmicu u dresu Manchester Cityja, koji je sinoć napravio veliki korak prema obrani naslova prvaka Engleske.

Momčad Pepa Guardiole pobijedila je Tottenham Hotspur u Londonu s 2:0 i sada može potvrditi naslov pobjedom protiv West Ham Uniteda u posljednjem kolu. Oba pogotka postigao je Erling Haaland, a hrvatski reprezentativac bio je nakon njega drugo ime utakmice. Odigrao je smireno, fokusirano, bez pogrešaka, sjajno s loptom i bez nje, baš kako on zna.

Prema SofaScoreu, Gvardiol je bio igrač s drugom najboljom ocjenom na utakmici (nakon samog Haalanda); skupio je 71 dodir, izašao kao pobjednik u svim duelima (6/6), pogodio gotovo sve duge lopte (4/5) i bio stopostotan u driblingu (2/2).

Dobio je i silne pohvale Cityjevih navijača na društvenim mrežama, pa je tako jedan napisao kako bi mu vrijednost trebala porasti na 200 milijuna eura. Drugi navode kako je sam držao City u utakmici i kako je Guardiola dobio 'nebrušeni dijamant' i 'Rolls Royce'. Gvardiol je u 38. minuti imao i dobru priliku za pogodak.

>> Najbolje trenutke utakmice, kao i Gvardiolovu priliku možete pogledati na sažecima ArenaSporta

Izvor: Društvene mreže / Autor: ArenaSport TV