BARCA NA POTEZU

Španjolski novinar zavapio: Bio bi grijeh prodati Halilovića!

Bionic
Reading

Joan Poqui, utjecajni španjolski novinar sportskog lista El Mundo Deportivo, komentirao je za tportal.hr status 19-godišnjeg hrvatskog nogometaša Alena Halilovića koji je iz Barcelone posuđen u Sporting Gijon

Nakon redovite konferencije za medije uoči subotnje utakmice na Camp Nouu Barcelone i Sporting Gijona novinar El Mundo Deportiva Joan Poqui rado je kazao što misli o Haliloviću i njegovim dosadašnjim igrama u Primeri za Sporting.

'Halilovića definitivno vidim u dresu Barcelone jer se ove sezone dokazao sjajnim igrama u dresu Sporting Gijona. Međutim, ono što 'Haliloviću može predstavljati problem jest činjenica kako Barcelona ima puno odličnih veznjaka, od vašeg Rakitića do Inistete, Turana ili Busqutsa', kazao je Poqui za tportal.hr dodavši:

'Siguran sam da će Halilović još sljedeće sezone igrati negdje na posudbi. Po mom mišljenju, bio bi grijeh prodati ga jer je definitivno odličan igrač koji će tek ovog ljeta napuniti 20 godina. Imam neviđen potencijal i da se mene pita, sigurno ga ne bih prodao', zavapio je simpatični Poqui.

Pametnome dosta!