najbolji tretmani na popustu

Black Friday ponuda u Poliklinici Bagatin: Iskoristite odlične pogodnosti na naše najtraženije tretmane lica!

19.11.2021 u 15:41

Bionic
Reading

Black Friday označava početak predblagdanske kupovine, a ove godine u Poliklinici Bagatin obilježavamo ga ne jedan dan već cijeli tjedan, odnosno od 22. – 26. studenoga. Tada smo za vas pripremili ekskluzivne popuste do čak 50% na naše najtraženije tretmane lica

Veća količina stresa, svakodnevno nošenje maske te izlaganje snažnom ljetnom suncu i ove su godine ostavili tragove na našim licima. Zato smo ususret najočekivanijih dana u sezoni te povodom Black Fridayja, za vas pripremili ponudu najboljih tretmana lica za vraćanje sjaja, hidratacije i redukciju znakova starenja po posebnim cijenama. Na vama je samo da izaberete – Trinity Facial, ZOSkin Red Carpet piling ili SkinPen tretman mikroiglicama?

Trinity Facial – tri tretmana u jednom dolasku!

Nemate puno vremena, a voljeli biste čim prije vidjeti rezultate tretmana? Trinity Facial idealan je izbor za vas! Set tretmana koji će dubinski nahraniti, blago zategnuti i osvježiti lice s vidljivim rezultatima već nakon prvog dolaska. Njegovu trilogiju čine Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazija, Cell Jet ultrazvuk te laser pomlađivanja. Naime, gubitak tonusa kože povezan je s gubitkom kapaciteta zadržavanja tekućine, a kako bi se potaknulo obnavljanje i dubinska revitalizacija kože, prvo je potrebno odstraniti mrtve i oštećene stanice kože. Kožu zatim temeljito i kvalitetno hidratizirati te nahraniti prijeko potrebnim nutrijentima – sve što Trintiy Facial omogućava.

ZOSkin Red Carpet piling

Nježan, ali dovoljno snažan, Stimulator Peel ili 'Red Carpet piling', kako ga od milja nazivaju brojna hollywoodska lica, savršen je piling koji u samo nekoliko minuta na vašoj koži može napraviti veliku promjenu na bolje. Prikladan je za sve tipove kože te čudesno ravna i ujednačava dublje i srednje duboke linije i bore, akne te rješava neravnomjernu pigmentaciju i grubu teksturu kože. Ne uzrokuje ljuštenje kože te za sobom ne ostavlja crvenilo što ga čini idealnim tretmanom u pauzi za ručak ili prije nekog važnog događaja.

SkinPen tretman mikroiglicama

Muče li vas ožiljci od akni ili nakon operacija, linije i bore, melazma ili pak hiperpigmentacije – SkinPen Precision tretman je u koji ćete se naprosto zaljubiti! Sam uređaj osmišljen je za obnovu i pomlađivanje kože prirodnim putem, djelotvoran je za sve tipove kože, a primjenjuje se i na više regija tijela (lice, vrat, dekolte, šake, nadlaktice, leđa). Prilikom tretmana, pomoću mikroiglica izrađenih od visokokvalitetnog japanskog nehrđajućeg čelika, na koži se stvara oko 2 milijuna mikrouboda, a nastala mikrooštećenja aktiviraju prirodni mehanizam za samoobnovu kože, povisuju razinu faktora rasta i kolagena te tako obnavljaju kožu kroz slojeve.

Laserska epilacija

Ne zaboravite i popust na paket od 7 tretmana laserske epilacije i riješite se dosadnih dlačica zauvijek! Happy Hour POPUST od čak 50%.Uvjerite se u učinkovitost lasera, zatražite ponudu za regiju tijela koja vas zanima i dočekajte ljeto spremni.

Kako uplatiti Black Friday popust?

Izaberite svoj omiljeni tretman iz naše Black Friday ponude i prijavite se na obrazac. Prijavom možete rezervirati svoj termin tretmana ili možete zatražiti ponudu koju ćemo vam poslati mailom.

Bitno je naglasiti kako je Black Friday ponuda vezana isključivo za uplate do petka 26. studenoga. Uplatiti možete u našim Poliklinikama u Zagrebu i Splitu ili online.

Online plaćanje vrši se putem Internet bankarstva kreditnim karticama u sigurnom i provjerenom CorvusPay sustavu. Možete uplatiti jednokratno ili beskamatno do čak 12 rata! Ako želite, osoblje Poliklinike Bagatin će Vam poslati siguran link i u samo nekoliko klikova na svoju mail adresu dobit ćete potvrdu svoje kupnje.

Iskoristivost popusta

Uplaćene tretmane na Black Friday popustu ne morate iskoristiti u navedenom tjednu već ih možete iskoristiti unutar 12 mjeseci od dana uplate. Za više informacija pošaljite upit putem maila info@bagatin.hr ili nazovite +385 1 46 10 225.