sretan majčin dan

Tražite poklon za majku za Majčin dan? Imamo 5 prijedloga s kojima nećete pogriješiti

09.05.2024 u 18:31

Bionic
Reading

U potrazi za savršenim poklonom za Majčin dan, donosimo vam pet prijedloga koji će razveseliti svaku majku

Majke igraju nezamjenjivu ulogu u našim životima. One su naša glavna podrška, naši savjetnici i naši najveći obožavatelji. Pa čak i kada pogriješimo ili ne postignemo ono što smo željeli, one su uvijek tu, da nam pruže bezuvjetnu ljubav i podršku. Iako se Majčin dan službeno obilježava drugu nedjelju u svibnju, majke zaslužuju da ih obasipamo ljubavlju i pažnjom svakog dana u godini. No, kada se bliži Majčin dan, važnije je nego ikad pokazati majkama koliko nam znače. Ako ste u potrazi za savršenim poklonom, pripremili smo pet prijedloga koji će oduševiti i razveseliti svaku mamu. Inspiraciju smo pronašli u Douglas parfumerijama, a sjajna vijest je da vas od 10. do 11. svibnja očekuje 15% popusta na gotovo sav asortiman u parfumerijama i na webshopu.

Prva na našoj listi je osvježavajuća Maison Margiela From The Garden toaletna voda koja je savršen spoj cvjetnih mirisa, prizivajući osjećaj radosti i miran ugođaj suncem okupanog vrta. Kombinacija zemljanih nota geranija i pačulija, hrskave i svježe note listova rajčica koje se stapaju sa sočnom zelenom mandarinom, kreiraju jedinstveni potpis, osjećaj svježine i ponovnog povezivanja s prirodom. Svježe ubrani cvjetovi stvaraju mirisni pejzaž koji će vašu majku podsjetiti na sretne trenutke i učiniti da se osjeća posebno.

Još jedan miris koji se zasluženo našao na listi favorita je Douglas Collection Dancing At Sunset s neodoljivom kombinacijom senzualnih nota koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovaj miris sjajno uravnotežuje cvjetne i voćne arome, pružajući dodatnu dozu radosti i ljubavi. Uz svaki mirisni trag, osjećaj topline i sreće postaje neodoljiv, kao ples pred zalazak sunca.

Make-up kao poklon je uvijek poželjan, a posebice kada je riječ o pakiranju u setu koje je idealno za putovanje ili isprobavanje novih lookova. Benefit Cosmetics Core Trial A List savršen je izbor seta s kojim će svi ljubitelji make-upa s lakoćom postići besprijekoran izgled. Set sadrži mini verzije BADgal BANG! maskare za volumen, 24-HR nevidljivi gel za oblikovanje i definiranje obrva, Hoola bronzer, POREfessional primer za zaglađivanje kože lica te uzorak POREfessional Deep Retreat glinene maske za čišćenje pora. Od skin-care-a do make-up-a, ovaj set sadrži raznolike proizvode koji su neizostavni za weekend getaway i bijeg iz gradske vreve.

Apsolutni must-have za iskusne make-up ljubiteljice je Too Faced Born This Way Mini Palette Cold Smolder Nudes paleta sjenila za oči. Ova paleta sadrži šest visoko pigmentiranih modernih i neutralnih nijansi koje će naglasiti oči na suptilan i elegantan način, naglašavajući prirodnu ljepotu. Mini pakiranje palete ne zauzima puno mjesta u torbici i praktično je za svakodnevnu upotrebu i nanošenje u pokretu.

Ne smijemo zaboraviti ni na njegu kože, a zlatno pravilo koje su nas naučile majke je da je dobra i temeljita skincare rutina ključna za postizanje besprijekornog make-up izgleda. Zasluženo visoko na ljestvici naših favorita je Mario Badescu Caffeine Eye krema za područje oko očiju koja će pružiti svu potrebnu hidrataciju. Ova lagana krema formulirana je s kofeinom koji pomaže smanjiti pojavu tamnih krugova i umornog izgleda, ostavljajući kožu svježom i blistavom.

Od 10. do 11. svibnja u Douglas parfumerijama i na webshopu očekuju vas posebne pogodnosti. Za svaku kupovinu iznad 30 eura ostvarujete 15% popusta na gotovo sav asortiman, a u Douglas aplikaciji možete ostvariti dodatnih 5% popusta uz kod: MAJCINDAN. Najvjerniji kupci koji su članovi Douglas Beauty Card kluba ostvaruju i dodatne pogodnosti, ovisno o iznosu potrošnje.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima te u suradnji s Douglas Hrvatska.