dobar izbor

Ako su vam dosadile traper suknje, ovi modeli su savršena alternativa

05.05.2024 u 17:40

Bionic
Reading

Dolaskom proljeća traper suknje postaju popularnije no ikada. A to ni ne čudi jer savršeno pristaju uz omiljene sambice, pamučne majice i košulje. No, sada trape suknje dobivaju oštru konkurenciju, dva modela suknji koje ćete isto tako vrlo rado nositi

Ako je ležeran traper postao nešto poput vaše dnevne uniforme, možda je vrijeme da posegnete za jednako efektnom alternativom, i to ne jednom već dvije. Naime, ovog proljeća u pozornost privlače dva trendi maksi stila koja su slična traperu, ali ipak unose dašak svježine u garderobu.

Ove suknje su popularna alternativa traper maksi suknji

Što može zamijeniti klasiku poput traper suknje? Trendovske cargo suknje i, naravno, maksi suknje sličnog kroja izrađene od drugih sjajnih materijala kao što su lan, koža ili vinil. Ovi stilovi zadržavaju najbolje značajke traper suknji - poput uskog kroja, ležernog, ne previše ženstvenog izgleda i trendi duljine. Osim toga, mnoge su alternative izrađene od čvrstih, lako oblikovanih materijala koji laskaju figuri, a često imaju i prorez sprijeda koji diskretno ističe noge i stavlja tenisice u prvi plan.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Od lana do kože: ove su suknje odlična alternativa traper suknjama

Najjednostavnije je odabrati alternativu koja ima tipičan kroj duge traper suknje, ali od drugog materijala. Na taj način će se zadržati laskava silueta, ali ipak postići novi izgled. S jedne strane, čvrsti materijali poput samta, baršuna ili (umjetne) kože su idealni jer padaju slično kao čvrsti traper.

Takvi materijali svakodnevnom izgledu mogu dati malo rockerskiju ili elegantniju notu. No, za ljeto i više temperature preporučuje se sasvim drugačiji materijal: lan! Ova prozračna tkanina idealna je za vruće dane i tipičnom kroju daje malo više lakoće. Zbog toga je mnogo udobnija za nošenje od prave traper suknje, posebice ljeti.

Cargo suknje također konkuriraju traper suknjama

Iako su cargo suknje drugačijeg kroja, ovo ljeto predstavljaju odličnu alternativu omiljenoj traper suknji. Također su vrlo popularne, a topli zeleni i bež tonovi čine ih lijepom zamjenom od traper plave. Kroj im je obično malo uži, tako da suknja odlično oblikuje figuru čak i kod maksi duljinom. Zahvaljujući prepoznatljivim džepovima, ovaj model je također praktičan, ali jednako ženstven - baš kao i traper suknja. Što se stiliziranja tiče, možete ih kombinirati i kao traper suknju uz topove, košulje i ležerne majice i naravno, neizostavne tenisice.

  • +6
Trendi maksi suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo