zendaya

Jedna od najljepših cvjetnih haljina: Nova ikona stila servira tako dobre stajlinge

23.04.2024 u 21:32

  • +4

Zendaya

Izvor: Profimedia / Autor: RW/MEDIAPUNCH / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Zendaya je gostovala u emisiji 'Good Morning America' kako bi promovirala svoj najnoviji film 'Challengers', a pri tome je pokazala još jedan besprijekoran stajling vrijedan pažnje

U novom sportskom filmu Luce Guadagnina, zvijezda 'Euforije' glumi umirovljenu tenisačicu u središtu ljubavnog trokuta. Ovog puta glumica je zablistala u za cvjetnoj Erdem haljini koja pripada kolekciji za jesen 2024., a haljina glumice imala je kraći rub od izvornog dizajna.

Zendaya je stajling dotjerala Bulgari nakitom i bijelim Christian Louboutin salonkama. A i iza ovog fantastičnog stajling stajao je Zendayin dugogodišnji stilist Law Roach. Frizerka Ursula Stephen stilizirala je Zendayinu kosu u uglađene valove, dok je vizažist Ernesto Casillas za glumicu odabrao smeđe sjenilo za oči i sjajne ljubičaste usne.

Silueta Zendayine haljine, koja je sadržavala lepršavu suknju podstavljenu tilom, evocirala je modele iz 1950-ih i 60-ih, vrlo slično njezinom najnovijem izgledu prilikom 'Challengers' turneje. Naime, glumica je tijekom vikenda za dolazak na događaj u Los Angelesu odabrala haljinu s izrezom i polo ovratnikom na kopčanje, koju je po narudžbi izradio Jacquemus. Uz njezinu pastelno ružičastu haljinu dolazila je i odgovarajuća traka za glavu s mašnom i salonke s ukrasnom mašnom.

No, cvjetna haljina nije bila jedini Zendayin look dana. Kada je izašla iz studija Good Morning America, bila je odjevena u potpuno novi komplet. Presvukla se u vintage Mugler neonskozeleni komplet u boji teniske loptice, koji se sastojao od pencil suknje do koljena i pripijenog dubokog sakoa, a bijele salonke zamijenila je zelenim koje su se sjajno slagale s ostatkom kompleta.

Inače, Zendaya i Roach surađuju više od desetljeća, a Roach je uvelike zaslužan za podizanje glumičinog profila u svijetu mode. Tako Zendayina modna i beauty sponzorstva uključuju Lancôme, Valentino, Bulgari i Louis Vuitton, čija je ambasadorica postala 2023. godine.

  • +7
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: SIMONE COMI/IPA-AGENCY.NET/SHUTT / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA