IZGLEDA SJAJNO

Još jedno besprijekorno izdanje kraljice Letizije u haljini o kakvoj maštamo

30.05.2023 u 22:14

  • +3

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: José Ramón Hernando / ContactoPhoto / Profimedia

Bionic
Reading

Na svečanom događanju u organizaciji Crvenog križa u Madridu glavna zvijezda bila je španjolska kraljica Letizia koja je i ovoga puta oduševila svojim modnim odabirom

Kraljica Letizia zna da izgleda sjajno što god da odjene, osobito kada modni odabir padne na elegantne haljine koje tako dobro nosi. Za službeno pojavljivanje u Madridu odabrala je savršenu haljinu, idealnu za ovu prigodu.

Riječ je o chic haljini s uzorkom Philippa1970, čija je cijena 325 eura. Haljina se kopča sprijeda sitnim gumbićima i veže se pojasom istog uzorka i materijala, a upravo je print, u toplim nijansama narančaste i crvene koje su u kontrastu s tamnijom plavom, ono što privlači najviše pažnje.

POSJET ZAGREBU

Monokromatska izdanja: Kraljica Letizia i prva dama Hrvatske vjerne modnim klasicima

Pogledaj galeriju

Haljina je tako upečatljiva da ne možete prestati gledati osobu koja ju nosi. Uz to se savršeno uklopila torbica s potpisom Caroline Herrere u razigranoj boji ružičaste žvakaće gume, a čija je cijena 1100 eura, te crnim Magrit stiletto cipelama s otvorenom petom.

Majka dviju kćeri i španjolska kraljica uz to je kombinirala jednostavan dnevni look, dok je kosu raspustila u laganim valovima.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: ANTONIO GUTIÉRREZ / CONTACTOPHOTO / EUROPA PRESS / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Budući da je kraljica Letizia poznata po tome da rado iznova nosi omiljene komade odjeće, obuće i modnih dodataka, ne sumnjamo da će i ova haljina s potpisom Philippa1970 biti ponovno nošena.