prepoznatljiv model

Kožna jakna iz Manga vrući je hit, a nije joj odoljela ni kraljica ulične mode

06.05.2024 u 08:52

Bionic
Reading

Katie Holmes pokazala je svoj prepoznatljiv chic casual stil tijekom još jednog izlaska u New Yorku, a odlične traperice i cipele ovog puta zasjenila je jakna koja se modnim zaljubljenicama odmah učinila poznatom

Kraljica ulične mode i glumica Katie Holmes, koja je slavu stekla ulogom u seriji 'Dawnson's Creek', oduševila je modne promatrače svojom crnom slip haljinom prije nekoliko dana, a sada se ulicama New Yorka prošetala u stilski dotjeranom spoju hladnih i toplih tonova.

Glumica, čija je kći Suri upravo napunila 18 godina i koja će u sljedećih nekoliko tjedana završiti srednju školu, ovog puta je pokazala svestran i vrlo ubran stajling, čiju su osnovu činile odlične baggy traperice ravnih nogavica, model kao stvoren za jednostavne, a efektne proljetne stajlinge.

  • +4
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Izgled je upotpunila plavom bluzom i velikom crnom tote torbom Saint Laurenta, od koje se ne odvaja u posljednje vrijeme te je kombinira uz najrazličitije stajlinge. Našle su se tu i hit balerinke, model koji je ovog proljeća osvojio trendseterice. Riječ o vrlo jednostavnim i nenametljivim balerinkama načinjenim od kože te ukrašenim decentnom i jednostavnom mašnom.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Ipak, prava zvijezda Kateinog najnovijeg stajlinga nisu bile ni traperice ni balerinke, već bomber jakna od brušene kože u boji devine dlake. Bomberice su inače veliki hit ovog proljeća, a ovom modelu nije odoljela ni Emily Ratajkowski, ljubiteljica najljepših jakni koje često pokazuje na ulicama New Yorka.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, poznata manekenka nedavno se prošetala u identičnom modelu koji je odmah privukao pažnju zaljubljenica u modu. U boji devine dlake, izrađena od kože, s ovratnikom u stilu košulje i dugih rukava s elastičnim manšetama, ova bomber jakna predstavljena je u sklopu Mangove linije Selection, najsofisticiranijeg dijela omiljenog high street brenda.

  • +2
Mango - jakna Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

A osim cijene, kvaliteta i funkcionalnost ovaj model čine dobitnim izborom za naredne mjesece. Sada to potvrđuje i Katie Holmes, kraljica ulične mode čije se jednostavne, a tako nosive i chic kombinacije prate s velikom pažnjom.