TOPLA VERZIJA

Neodoljiv model balerinki: Najudobnija obuća sezone ima adut za hladnije dane

26.10.2023 u 13:23

Bionic
Reading

Balerinke od pliša ili umjetnog krzna pun su pogodak ako ste u potrazi za udobnom obućom koja će odoljeti i niskim temperaturama

Nakon skoro godine dana u kojoj su zaludile modni svijet, balerinke su se pozicionirale kao neizbježan komad u kolekciji cipela. No, s obzirom na to da niže temperature zahtijevaju topliju obuću, dizajneri su odlučili stvoriti modele koji će biti savršen odabir i za najhladnije dane.

Tako su nastale plišane balerinke, koje su toliko mekane i tople da ćete ih poželjeti nositi i po kući! Ovaj model nastavlja se na trend redizajna klasičnih balerinki koje sada dolaze u raznim varijantama, od mrežice, preko prozirnih modela do trendovskih parova dekoriranih zakovicama i kristalima.

Ipak, među svima je apsolutni predvodnik u udobnosti upravo neodoljivi plišani dizajn, hibrid kućnih papuča i jesenskih cipela koje su otporne na hladnoću te nosive gotovo čitave zime.

Od modela ukrašenih logotipima do onih s dodatkom kristala ili lanaca, balerinke od krzna ili pliša definitivno su jedno od većih iznenađenja u svijetu obuće u novoj sezoni, a ako želite otići korak dalje, birajte one s efektnim uzorcima na umjetnom krznu koje će se garantirano isticati u svakom stajlingu.

Uz to, iznimno su jednostavne za stiliziranje jer će izvrsno pristajati suknjama ili satenskim haljinama, koliko i širokim ili skinny trapericama te biti savršena nadogradnja jesenskim outfitima s mekanim pletivom i klasičnim toplim kaputima.