NA ZABAVI RTL-A

Nosi ga poput slavnih dama: Sanja Vejnović zablistala u modnom klasiku

19.04.2024 u 11:54

Bionic
Reading

Veliku zabavu RTL-a obilježila je i poznata domaća glumica, odjevena u modni klasik koji posljednjih dana podjednako dominira izdanjima dama iz svijeta slavnih

Dvadeset godina na domaćoj medijskoj sceni, RTL televizija proslavila je uz brojna poznata lica koja su ju obilježila, a glumačka diva Sanja Vejnović jedna je od njih.

  • +90
20. rođendan RTL-a Izvor: Pixsell / Autor: Marko Juric/PIXSELL

Desetljećima jedno od omiljenih lica s malih ekrana, na velikoj zabavi RTL-a plijenila je pozornost u elegantnom odijelu čija popularnost ne blijedi.

Bijelo odijelo stvoreno od sakoa na dvoredno kopčanje i odgovarajućih hlača, 62- godišnja glumica kompletirala je efektnim dodacima poput ručne torbice s presijavajućim perlicama u formi efektnog uzorka.

Poput jedne od najljepših glumica svijeta, titule koju joj je 2012. godine dodijelila popularna platforma IMDb, bijelom odijelu posljednjih tjedana ne mogu odoljeti ni brojne dame iz svijeta slavnih.

  • +3
Melanie Griffith Izvor: Profimedia / Autor: River / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američka glumica Melanie Griffith na nedavno održanoj gala večeri u Los Angelesu plijenila je elegancijom u bijelom odijelu, dok je u istom u Genevi nekoliko dana prije pozornost plijenila poznata brazilska ljepotica Gisele Bündchen.

Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: EVA RUIZ / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA