spektakularno izdanje

O ovoj haljini još će se dugo pričati: Jennifer Lopez oduševila u haljini dizajnerice s Kosova

06.05.2024 u 10:47

  • +9

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Svijet slavnih i poznatih u New Yorku priprema se za najprestižniji modni događaj, a na zabavi ususret Met Gali Jennifer Lopez zablistala je u dizajnu dizajnerice s Kosova

Svake se godine prvog ponedjeljka u svibnju održava Met Gala, prestižni modni događaj koji se ne preskače. Svake godine određuje se tema izložbe, a ona je ujedno dress code uzvanika. Met Gala 2024 imat će temu pod nazivom 'Uspavane ljepotice: Ponovno buđenje mode'.

Ususret ovogodišnjem modnom spektaklu u njujorškom Metropolitanu, u organizaciji Anne Wintour održana je i svečana večera, a na nju je Jennifer Lopez stigla u izdanju koje će se još dugo pamtiti.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

U crnoj haljini s dubokim izrezom, koja je istaknula njezin bogati dekolte i besprijekornu figuru, J.Lo je izgledala spektakularno, a pokazala i jednu od najglamuroznijih, a tako elegantnu verziju crne haljine. Načinjena od baršuna, s visokim prorezom sa stražnje strane koji je otkrio noge, bila je ukrašena sjajnim detaljima.

Upečatljiv model, čiji dizajn potpisuje Diana Qerimi, dizajnerica s Kosova čiji je showroom smješten u Prištini, isticao se neobično oblikovanim dekolteom i perjem zakačenim za sjajne aplikacije. Bio je to sjajan spoj profinjenosti i eklektike. Slavna pjevačica i glumica upotpunila je stajling sjajnim crnim sandalama s platformom otvorenih prstiju i crnom clutch torbicom, a kosu se skupila u vrlo elegantan visok rep.