SURI CRUISE

Od klompi do hit torbice: Kći Katie Holmes i Toma Cruisea spojila najpoželjnije komade

16.04.2024 u 13:21

  • +3

Suri Cruise

Izvor: Profimedia / Autor: FERNANDO RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kći bivšeg holivudskog para, Katie Holmes i Toma Cruisea, ovoga tjedna proslavit će 18. rođendan, a na ulicama New Yorka nije uspjela proći nezapaženo u još jednom upečatljivom casual stajlingu

Poput slavne mame, koja slovi za neokrunjenu kraljicu ulične mode, Suri Cruise izbrusila je vještinu slaganja upečatljivih casual stajlinga.

Njezinim odjevnim kombinacijama nerijetko dominiraju neki od najpoželjnijh komada, što je i ovoga puta bio slučaj.

Kombinaciju bordo crvenog kardigana i kremaste suknje maxi kroja, kompletirala je hit obućom i obožavanom torbom na modnoj sceni.

Poput brojnih poznatih dama i ljubiteljica mode, i 18- godišnja Suri Cruise nije uspjela odoljeti Boston klompama njemačkog brenda Birkenstock.

Ove 'mokasinke bez leđa', kako ih brojni nazivaju, na Lystovoj listi najpopularnijih proizvoda pojavile su se pet puta zaredom, što dovoljno govori u prilog njihovoj popularnosti.

Njezin odabir torbe činio je kultni model Le Pilage modnog brenda Longchamp. Iako se radi o dizajnu iz 1993., ovoj sklopivoj torbici od najlona popularnost i dalje nezaustavljivo raste.

  • +8
Longchamp Le Pliage torba Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Dostupna u raznim veličinama i bojama, sa snažnim dvostrukim kožnim ručkama i malom zlatnom kopčom, koji joj daju nenametljiv ali luksuzan izgled, postala je omiljenim modelom na modnoj sceni, a odabir mlađahne nasljednice Toma Cruisea i Katie Holmes pao je na verziju trendovske bordo crvene boje - u skladu s kardiganom.