A NIJE NI SKUP

Ovaj trendi komad odjeće kao stvoren je za nju

21.05.2015 u 10:43

Bionic
Reading

Vanessa Hudgens, 26-godišnja bivša teen zvijezda koja se proslavila kao Gabriella u filmskom serijalu 'High School Musical', poznata je po svom odličnom stilu nadahnutim boho modom

Ova slatkica zna kako skrenuti pozornost!

Vanessa obožava retro modu, pa su njezine odjevne kombinacije često u stilu 60-ih ili 70-ih.

Zgodna crnka izgledala je fantastično u elegantnom kombinezonu bijele boje zaokruživši look upečatljivom torbicom (Chloé) u žutoj boji. Bila je diskretno našminkana, s malo ružičastog rumenila i ružem nježne nijanse, a kosu je podignula u casual punđu.

Kombinezon sa širim nogavicama i smjelim dekolteom kreacija je sve traženijeg britanskog brenda AQ/AQ, čija se odjeća može kupiti i preko najpoznatije online trgovine ASOS, u čijoj ponudi se nalazi i bijeli sako koji Vanessa nosi, dok  sunčane naočale trendi okruglog okvira nose potpis brenda Wildfox.

Vanessin uspješan styling u bijelom od galve do pete zaslužuje čistu peticu, pogotovo kad se uzme u obzir da efektan bijeli kombinezon širokih nogavica i dubokog dekoleta dolazi s prihvatljivom cijenom od oko 900 kuna.

Nakon karijere teen zvijezde Vanessa uspješno pliva u showbizz vodama, a nedavno je nagrađena za svoju ulogu u mjuziklu 'Gigi' na Broadwayu.