POKUŠAJTE ODOLJETI

Ovo su torbe koje baš nikad ne izlaze iz mode, a ovo je 15 najljepših

04.05.2024 u 20:56

Bionic
Reading

Rafija je jedna od onih tkanina koja se vraća u naše ormare čim dođe lijepo vrijeme. A dobra torba ovog stila osigurat će vam besprijekorno chic izgled tijekom cijele proljetno-ljetne sezone. Bacite oko na ove modele i pokušajte odoljeti

Čim dođe lijepo vrijeme, odjednom ćemo se naći okruženi chic ženama koje nose predivne torbe od rafije.

Jane Birkin možda je bila prva koja je popularizirala ovu laganu ljetnu torbu u ranim 70-ima, ali prestižni brendovi poput Prade i Loewea uveli su nas u novu eru dodataka od rafije.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

A baš poput vjesnika proljeća, tkane i heklane torbe pojavljuju se podjednako u izlozima najboljih modnih marki i u street style lookovima.

Kada je riječ o trendu proljetnih torbi, rafija se možda ne čini kao osobito nov koncept, ali dizajneri neprestano stvaraju nove načine za predstavljanje ovog klasika.

Tako se torba od rafije pojavila na modnim pistama u Jacquemusovoj kolekciji za proljeće/ljeto 2024. spojena s trapericama i majicama bez rukava, te u The Rowu, s predimenzioniranim hlačama i crnim bluzama.

Osim toga, ovo je model koji nudi beskrajne mogućnosti: ekstra velika torba od rafije može se koristiti za nošenje u svakodnevnoj kupovini, dok će manja torba za nošenje preko tijela dati dašak teksture večernjem looku.

 A iako većina torbi od rafije kombinira smeđu i bež boju, dostupni su i modeli s hrabrijim bojama, savršeni da se istaknete u masi.

  • +10
Torbe od rafije Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo