laskaju liniji

Prikrivaju trbuh: S ovim trapericama ne možete pogriješiti, a nisu ni skupe

26.04.2024 u 10:47

Bionic
Reading

Neki modni komadi s toliko lakoće odolijevaju promjenama trendova da ih bez imalo sumnje nazivamo bezvremenskim klasicima, a jedan takav su i lepršave traperice s kojima nikad ne možete pogriješiti

Traperice lepršavog kroja posebno su obožavane jer laskaju liniji, oblikujući tijelo i noge, a posebno ih vole žene koje se osjećaju ugodnije prikrivenog trbuha. Naime, u modernom stilu dizajnirane su visokog struka, koji je uz to i iznimno udoban za nošenje.

Ovaj stil u 90-ima je zaludio modnu scenu i postao daleko najpopularniji model te od onda nikad nije u potpunosti nestao iz ponude vodećih brendova.

Ipak, posljednjih godinu dana svjedočimo novoj pomami za ovim modelima te su traperice lepršavih nogavica postale jedan od najtraženijih komada.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Među najzaslužnijima za toliku slavu jest brend Valentino koji ih je uvrstio čak i u svoju Haute Couture kolekciju, a slijedili su ga i mnogi high street brendovi, koji nam ovakve traperice donose po pristupačnijih cijenama.

Posebno tražen model u svojoj ponudi ima španjolska Zara. Naime, u trgovinama mnogima omiljenog lanca Inditexa pronaći ćete klasične flare traperice koje će bez ikakve sumnje odolijevati promjenama trendova te ćete za 25,99 eura obogatiti svoju garderobu komadom koji je uvijek korisno imati pri ruci.

Jedan od razloga zbog kojih su lepršave traperice kupovina koju nećete požaliti jest i činjenica da se nose u svim godišnjim dobima te se lako kombiniraju na razne komade.

Samo jedan pogleda na street style kombinacije proljetnih Tjedana mode pokazuje da koliko dobro izgledaju u spoju s blejzerima, košuljama ili lepršavim bluzama, a kada je riječ o obući - opcije su neograničene. Cipele, sandale, balerinke ili tenisice; koji god model birali, nećete pogriješiti.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: FERNANDO RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA, BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA