ZA SVAKU PRIGODU

Ne može bolje! Ovaj komad tako laska figuri, a košta svega 50 eura

26.04.2024 u 08:52

Bionic
Reading

H&M u aktualnoj kolekciji donosi elegantni crni kombinezon širokih nogavica koji je toliko popularan da je pred istekom zaliha

Chic kombinezoni ove sezone popularniji su nego ikad, a njihov elegantan dizajn lakoćom parira i najsvečanijim haljinama. To ih čini nepogrešivim odabirom za svaku prigodu, posebno ako birate komad u vječnoj crnoj boji - prikladan za nošenje u uredu, šetnji gradom ili večernjoj svečanosti.

Upravo jedan takav možete pronaći u ponudi H&M-a. Riječ je o kombinezonu široke kragne i naramenica te ženstvenog preklopnog izreza. Sve minimalistički remen oko struka, koji u spoju sa širokim nogavicama nevjerojatno laska liniji.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Ovakvi modeli odavno su se pokazali kao pun pogodak za žene koje žele prikriti trbuh ili vizualno stanjiti bokove jer kreira lepršavu siluetu koja naglašava samo ono najbolje.

Kada je riječ o obući, stilizirajte glamurozan stajling hit slingback cipelama na nisku petu ili nezaobilaznim balerinkama, a ako ovaj trendi komad želite nosite u street style kombinaciji, uskladite ga s popularnim tenisicama.

H&M-ov crni kombinezon širokih nogavica dostupan je po cijeni od 49,99 eura, a trenutne informacije u web shopu govore da je gotovo - rasprodan.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Alon Skuy / Getty images / Profimedia

Razlog ovolike potražnje jest upravo uzvišen status koji kombinezoni uživaju na modnoj sceni u ovim trenucima, a to su potvrdile i nova ikona stila Zendaya, bivša prva dama SAD-a Melania Trump, Carla Sarkozy, i brojne holivudske zvijezde koje su opčinjene ovim praktičnim komadom.

pun pogodak

Kad smo pomislili da ne može bolje, odjenula je najljepši bijeli kombinezon

Pogledaj galeriju