ZENDAYA

Staromodno ili chic? Nova modna ikona ovim je stajlingom potpuno iznenadila

02.05.2024 u 08:05

  • +3

Zendaya

Izvor: Profimedia / Autor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Nova modna ikona, kako često nazivaju zvijezdu 'Dine', i izvan dužnosti briljira svojim stajlinzima izazivajući divljenje modnog svijeta

Zendayina pojavljivanja na crvenom tepihu uvijek su na visini zadatka, a ova lijepa glumica, koja je u svijet showbizza ušla još kao djevojčica, i u slobodno vrijeme samo niže nevjerojatna modna izdanja.

Glumica koja se proslavila ulogom u seriji 'Euforija' nije prošla nezapaženo na ulicama New Yorka u naizgled nespojivim komadima.

Capri hlače, koje su se vratile na modnu scenu, uspješno je kombinirala s elegantnim balerinkama na petu.

pun pogodak

Kad smo pomislili da ne može bolje, odjenula je najljepši bijeli kombinezon

Pogledaj galeriju

Zendaya je odabrala nekad popularne kaprice duljine do sredine lista s detaljem na prednjem šavu, a spojila ih je s upečatljivim maslinastozelenim balerinkama s minijaturnom potpeticom. Balerinke su posljednjih nekoliko mjeseci uživale u modnom uzletu, ali njihove manje popularne 'rođakinje', balerinke na petu, ponovno su se tiho ušuljale na modnu scenu - htjeli to vi ili ne.

  • +14
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Dodavanjem centimetara ovaj chic model nudi još elegantniju vibru, što ga čini idealnim i za večernje prigode. Zadržavši ležernu notu, Zendaya je odabrala casual džemper u svijetlosivoj nijansi ispod kojeg je nosila bijeli T-shirt. Svoj je cool izgled upotpunila velikim naušnicama i bež torbicom u tonu.

Uspješno usklađujući ovosezonske trendove s modnim klasicima, Zendaya je kreirala zanimljiv outfit, istovremeno opušten i elegantan.