'i told ya'

Ova hit majica u trenu je zaludila modnu scenu; nosi je i nova ikona stila

29.04.2024 u 11:32

Bionic
Reading

Loeweova majica s natpisom 'I Told Ya' prvi put uočena je u filmu 'Challengers', a potom i u street style kombinaciji Zendaye

Trebalo je svega par dana da Loeweova nova majica kratkih rukava postane najnoviji predmet žudnje modnih ovisnica, za što najviše mogu zahvaliti novoj modnoj ikoni Zendayi, ali i viralnom natpisu 'I Told Ya'.

Naime, ova majica se pojavljuje u trenutno jednom od najpopularnijih filmskih hitova 'Challengers', u kojem lik Tashe Donaldson (Zendaya) nosi upravo u Loeweovu majicu.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Naime, dizajn je napravljen baš za potrebe filma te se pojavljuje u čak dvije scene, a očito se iznimno svidio i samoj Zendayi koja je po izlasku iz hotela u njoj pozirala s fanovima.

Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zendaya ju je stilizirala s bezvremenskim bež balonerom i klasičnim crnim hlačama, a u svemu su se isticale mrežaste bijele balerinke - mikro trend koji je iznimno poželjan ovog proljeća.

Ovakve balerinke u svoju su ponudu uvrstili i brojni high street brendovi te ih možete pronaći i po pristupačnijim cijenama. Primjerice, u Mangovoj novoj kolekciji nalazi se proziran model balerinki u ženstvenom Mary Jane stilu, dostupan za 54 eura.

Kada je riječ o majici, nastala je inspirirana modelom kratkih rukava koje je nosio tragično preminuli predsjednik SAD-a John F. Kennedy Jr., a Loewe je donosi u sivoj i bijeloj varijanti.

Slavni brend uvrstio ju je u ponudu po cijeni od 250 eura, dok za 520 eura možete kupiti sportski pulover istog natpisa.