POSLUŠAJTE MILU ELEGOVIĆ

'Starost mi je mana, botoks super hrana'

27.05.2013 u 13:19

Bionic
Reading

Nagrađivana kazališna, televizijska i filmska glumica Mila Elegović predstavlja singl jednostavnog i upečatljivog naziva 'Koka'

'Tko je Koka? Koka sam ja, autentična... i sve žene u gradu mojih godina', veli šarmantna Mila, a svojim će prvim singlom pokazati ne samo dar za pjevanje, koji je uostalom već dokazala i istesala na daskama kazališta Komedija, već i ogroman autorski potencijal.

Tekst pjesme 'Koka' potpisuje sama Mila, dok je glazbu supotpisala zajedno s Zvonimirom Dusperom Dusom, značajnim za njenu glazbenu priču. Za 'Kokin' aranžman su se, uz Duspera, pobrinuli Luka Žužić te grupa Sane.

Iza Mile su brojne uspješne kazališne, filmske i televizijske uloge, kao i uloge u mjuziklima po kojima je kazalište Komedija prepoznatljivo. Tako je Mila usavršavala pjevanje u Hrvatskoj, Beču i Londonu.

'Došao je taj trenutak koji se dugo 'kuhao' i na kraju sazrio', ističe Mila i dodaje: 'Mnogi skladatelji su mi nudili svoje pjesme, međutim to nije bilo ono pravo. Moj prijatelj Željen Klašterka mi je rekao da bi bilo najbolje da napišem nešto svoje. Probudila sam se jedno jutro u šest i počela pisati', rekla je.