jednostavno, a efektno

Tajna dobrih oufita: Amal Clooney zna da kožnjak i dobre traperice uvijek prolaze

22.02.2024 u 12:28

  • +3

George i Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Amal Clooney s razlogom drži status jedne od najvećih modnih ikona, a njezini outfiti uvijek izgledaju pomno promišljeno. Čak i kada bira maksimalnu jednostavnost, ljepotica uvijek zna kako izgledati chic

Bračni par Clooney živi život iz snova, a sada uživaju u Francuskoj. Paparazzi su ih fotografirali kako šeću svojim novim francuskim prebivalištem u selu smještenom u srcu Azurne obale, a opuštena šetnja traži i casual outfite. I dok se George odlučio na jednostavan kroj traperica i 'štepanu' sportsku jaknu, Amal je jednostavnost odradila na svoj chic način.

Bilo da se radi o izdanjima za crveni tepih ili o onima za obavljanje svakodnevnih obaveza, gđa Clooney uvijek je odjevena sa stilom.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Za opuštenu šetnju odjenula je jednostavnu crnu majicu i bajkersku kožnu jaknu, no zvijezda outfita svakako su traperice. Riječ je o modelu trapezica koje su u posljednje vrijeme napravile veliki comeback na modnu scenu, a ovaj model razigran je efektnim šavovima po sredini nogavice, ali i velikim rezom koji seže od koljena prema kraju otkrivajući obuću.

Par u posljednje vrijeme rado provodi vrijeme u svojoj velebnoj vili iz 18. stoljeća, kupljenoj za 8,3 milijuna dolara u kolovozu 2021. godine.

Ovo nije jedina nekretnina koju Clooney posjeduje u pitoresknim krajevima Europe jer je poznato da je u selu na jezeru Como već godinama omiljen susjed mještanima, a tamo je ugostio i mnoge face kao što su Jennifer Aniston i Matt Damon.

NEĆE, PA NEĆE

Tvrdoglavi Nelson: Novi član obitelji zadaje prave muke Clooneyjevima

Pogledaj galeriju