NA GALA VEČERI

U haljini poput vjenčanice: Scarlett Johansson plijenila elegancijom u pratnji supruga

28.04.2024 u 10:24

  • +7

Scarlett Johansson i Colin Jost

Izvor: Profimedia / Autor: ANDREW H. WALKER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

I na novom izdanju godišnje večeri Udruženja dopisnika Bijele kuće nije nedostajalo poznatih lica. Crvenim tepihom u Washingtonu prodefilirali su brojni, a najveću pozornost osigurala je poznata holivudska plavuša u pratnji supruga

Slavna Scarlett Johansson (39) i njezin suprug, američki komičar Colin Jost (41), nisu odbili poziv za sudjelovanje na tradicionalnoj gala večeri u Washingtonu.

Ovaj poznati holivudski par na crvenom tepihu plijenio je posebnu pozornost. Suprugovom klasičnom smokingu, 39- godišnja Johansson parirala je u krajnje elegantnom modelu bijele haljine, kojeg je lako zamijeniti za vjenčanicu.

Iako se na svečanim događanjima u posljednje vrijeme redovito može ugledati u kreacijama talijanske Prade, čije je zaštitno lice, za gala večeru u Washingtonu učinila je iznimku.

Njezina bijela haljina, sa suptilnim detaljem svjetlucavih cirkona, djelo je talijanskog kralja elegancije, Giorgija Armanija, a dio je njegove luksuzne linije Privé.

Posebnost ove kreacije leži i u dizajnu gornjeg dijela, u znaku bijele tkanine istaknute na vratu poput marame.

Gotovo identičan detalj te večeri krasio je crnu haljinu zvijezde Netflixove serije 'Diplomatkinja', glumice Keri Russell.

Njezinu haljinu potpisuje njujorški brend Markarian, a dio je nadolazeće, ready-to-wear kolekcije za novu sezonu jesen/zima.

Inače, Udruga dopisnika Bijele kuće osnovana je 1914. i gotovo svake godine od 1921. se održava njihova večera kako bi se odalo priznanje novinarima koji prate Bijelu kuću i prikupio novac za stipendije.