Mephisto

Top modeli cipela za hod po oblacima

19.04.2024 u 10:34

Bionic
Reading

Proljeće je tu, a s njim dolazi i prilika da svoju garderobu upotpunimo najnovijim proljetnim stilovima. S oduševljenjem vam predstavljamo našu potpuno novu kolekciju Mephisto cipela osmišljenu kako bi vam pomogla da u proljetnu sezonu zakoračite sa stilom

Svaki par cipela pomno je izrađen osiguravajući savršeno pristajanje i neusporedivu udobnost pri svakom koraku. Uz predanost kvaliteti i inovacijama, nova proljetna kolekcija primjer je predanosti Mephista redefiniranju granica izvrsnosti obuće.

Marilis i Waren

Pozdravite sunce i toplije dane! S čistim linijama i perforacijama, sportske tenisice Marilis i Warren opuštene su, ležerne i prije svega nosive. Udobno pristajanje je ono što očekujete od Mephisto tenisica. Tehnologija SOFT-AIR i podstava od prirodne kože pružaju dodatni osjećaj mekoće za stopala te Vam pomažu da udobno stignete na odredište.

Volga i Titouan

Ove mokasine zajamčeno će dodati dašak osobnosti svakoj odjevnoj kombinaciji. Mephisto modeli Volga i Titouan ručno su izrađeni od kvalitetne brušene kože. Shock-Absorber u vanjskom potplatu i odvojivi uložak s integriranom SOFT-AIR tehnologijom pomažu ublažiti udarce pri hodu. Kožna podstava ovih cipela potiče zdravu klimu za zdravlje stopala.

Lorane i Jansen

Jansen i Lorane odišu elegantnim i sofisticiranim stilom svojom vanjskom površinom od kombinacije glatke i brušene kože te profinjenim detaljima. Izrađene s Mephistovom prepoznatljivom pažnjom za udobnost, ove tenisice se mogu pohvaliti mekim uloškom i fleksibilnom konstrukcijom, osiguravajući cjelodnevnu udobnost bez kompromisa.

Eline Perf i Tom Perf

Proljetno vrijeme može biti nepredvidivo - s toplim danima nakon kojih slijede hladnije večeri. Gornjište izrađeno od perforirane kože Tom Perf i Eline Perf cipela omogućuje izvrsnu prozračnost, održavajući vaša stopala hladnima i udobnima čak i za toplijih dana. Perforacije također dodaju elegantni štih, dajući cipelama jedinstven, sportski i trendovski izgled.

U carstvu obuće udobnost vlada na prvom mjestu. Iako stil može privući poglede, ergonomski dizajn i udobnost osvajaju srca. Među mnoštvom brendova koji se natječu za titulu najudobnijih cipela, Mephisto stoji visoko, nudeći utočište za umorne noge.

Svaki je par cipela pomno izrađen osiguravajući savršeno pristajanje i neusporedivu udobnost pri svakom koraku. Uz predanost kvaliteti i inovacijama, nova proljetna kolekcija primjer je predanosti Mephista redefiniranju granica izvrsnosti obuće.

Više potražite na našem webshopu shoes.hr ili nas posjetite na adresi Masarykova 11, Zagreb, Hrvatska ili Dobrić 3, Split, Hrvatska.