HIT MEĐU FASHIONISTICAMA

Zaboravite na Bottegine naušnice; ovaj model sad ruši sve rekorde

24.04.2024 u 14:34

Bionic
Reading

Prema najnovijem Lystovom izvještaju, među najpopularnijim proizvodima na svijetu našle su se i divne retro naušnice s potpisom sve popularnijeg brenda Khaite

Ova modna platforma dobro je poznata zaljubljenicama u modu i godišnje je koristi čak više od 200 milijuna ljudi za pregledavanje, otkrivanje i kupnju artikala, stoga se njihovi podaci uvijek uzimaju s težinom.

Među najpopularnijim artiklima našle su se i divne naušnice, no ovoga se puta ne radi o ultrapopularnom modelu s potpisom Bottega Venete, za kojim već neko vrijeme luduju trendseterice na Instagramu i drugim popularnim društvenim mrežama.

Naušnice su zasigurno jedan od onih komada nakita koje ili volite ili ne, no jedno je sigurno - ako su upečatljive, svakom će svakom stajlingu dati posebnu notu.

kraljice ulične mode

Jasno je od koga je naslijedila prepoznatljiv stil: Suri Cruise i Katie Holmes izgledaju kao sestre

Pogledaj galeriju

U posljednje vrijeme su must have upravo modeli većih dimenzija, inspirirani 80-ima, naizgled jednostavnog stila te s glamuroznom vibrom poput onih kakve su već u svoje kolekcije uvrstili luksuzni brendovi kao što su Saint Laurent ili gore spomenuti Bottega Veneta.

Dakle, na ovoj prestižnoj Lystovoj ljestvici 10 najtraženijih artikala odmah iza tenisica Miu Miu x New Balance 530 SL našle su se Khaiteove naušnice u dvije varijante - srebrnoj i zlatnoj - a cijena im je poprilična: 610 eura.

Upečatljive i s retro prizvukom, definitivno će dati dozu tihog luksuza svakom, pa i najdosadnijem looku.

Riječ je o njujorškom brendu omiljenom među fashionisticama poput Katie Holmes, Kaije Gerber, Selene Gomez ili Jennifer Lawrence, a osnovala ga je 2016. dizajnerica Catherine Holstein. Brzo je postigla ogroman uspjeh zahvaljujući kolekcijama koje nude jedinstvenu ravnotežu tihe elegancije, razigranih detalja i bogatih tekstura - novu modernu uniformu.