NICOLE OPET SLOBODNA!

Hamiltonu se ne žuri pa dobio nogu

04.02.2015 u 20:12

Bionic
Reading

Svoju glad za brzinom Lewis Hamilton očito zadovoljava na stazama Formule 1, jer kad je riječ o uplovljavanju u bračne vode, baš mu se i ne žuri. Žuri se zato njegovoj dragoj Nicole Scherzinger, pa je zbog Lewisovog oklijevanja njihova sedmogodišnja ljubavna veza došla do kraja, i to četvrti put

Strani mediji pišu da se par već mjesecima bori održati vezu na daljinu, ali je postajalo sve teže i teže. Nicole trenutačno nastupa u Londonu u mjuziklu 'Mačke', a inače boravi u Los Angelesu, a Hamiltonovo je sjedište u Monaku.

Nicole je već ranije govorila kako ne bi nikome poželjela vezu na daljinu, a kako su u posljednje vrijeme sve manje vremena provodili zajedno, to je stanje očito postalo neodrživo. Kad je shvatila da Hamilton uopće ne planira ženidbu, 36-godišnjoj Nicole je prekipjelo te je, zabrinuta za svoju budućnost, konačno rekla da je bilo dosta.

Prvi problemi njihove veze na daljinu pojavili su se 2010. Iako su se trudili ostati u vezi, previše su se koncentrirali na karijere pa bilježe svoj prvi prekid. Potrajao je dva mjeseca, a s pomirenjem su krenula i nagađanja o braku. Hamilton je te glasine opovrgavao govoreći kako daju sve od sebe da ostanu u kontaktu i učvrste vezu, ali su i dalje bili vrlo usredotočeni na karijere. Uživao je u njezinoj podršci u utrkama Formule jedan i vjerovao da je sada s njihovim odnosom sve u redu.

Drugi prekid uslijedio je 2011., a treći 2013. godine.