NJEŽNI STIHOVI

Leona Paraminski u SAD-u otkrila novi talent

09.03.2016 u 15:14

Bionic
Reading

Glumica Leona Paraminski, koja već dvije godine živi i radi u SAD-u, kao jedna od glavnih junakinja u dugometražnom igranom filmu 'Zbog tebe' autora Anđela Jurkasa dobila je priliku po prvi puta okušati se i u glazbenim vodama. Za Dan žena predstavila je svoju prvu pjesmu, nježne ljubavne stihove 'Pričaj mi, molim te'

Riječ je o pjesmi koju su napisali redatelj Anđelo Jurkas i skladatelj Dalibor Grubačević, a koja će se naći na službenom soundtracku filma 'Zbog tebe'. Film bi pretpremijeru trebao doživjeti ovog ljeta na filmskim festivalima, a distribuciju i premijeru u kinima početkom rujna. Zanimljivo je da postoji dvojezična verzija pjesme i videospota na hrvatskom i engleskom jeziku. Montažu videospota potpisuje poznati zagrebački snimatelj i fotograf Goran Berović.

'Bilo mi je veliko zadovoljstvo surađivati s iznimno talentiranim ljudima u svakom pogledu. Sve je počelo radom na spotu za Jurkasovu stvar 'Nestajanje' 2013. i oduševljena sam što je to preraslo u divnu suradnju i priču ispričanu na više razina i načina - nastavljajući se na kratkometražni 'Vanishing' i dugometražni film 'Zbog tebe', soundtrack i stvar 'Pričaj mi, molim te' je ispala šećer na kraju', rekla je Leona. Svojim je pjevanjem očarala redatelja filma.

'Glazba je jedna od glavnih uloga u filmu, a što se tiče ove pjesme, rekao bih samo da postoje trenuci u radu koji naježe i dirnu preko suza. Čuvši tu melodiju, a pogotovo u Leoninoj interpretaciji, to je bio jedan od trenutaka koji se usijeku u godove kao jedan od onih koje ćeš nositi sa sobom do kraja. Hvala Leoni i Grubi jer smo zatvorili krug', rekao je redatelj filma.

Leona je u SAD, točnije Santa Barbaru, sa suprugom Tinom Komljenovićem otišla 2014. i pokušava nastaviti svoju glumačku karijeru.

Leona Paraminski - 'Pričaj mi, molim te'