'LJUBAV ZA TEBE'

Nina Badrić i Nikola Kojo imali su dan za pamćenje

10.12.2016 u 20:15

Bionic
Reading

Iako su u mnogim glazbenim spotovima Nine Badrić nerijetko gostovali glumci, poput Leona Lučeva i Gorana Bogdana, našoj je glazbenici pripala čast da upravo nju angažira jedan glumac za svoj projekt. Riječ je o legendarnom srpskom glumcu Nikoli Koji, koji je danas stigao u Zagreb kako bi s njom snimio glazbeni spot za svoj film 'Stado', koji potpisuje redateljski, a u kojem ona pjeva pjesmu 'Ljubav za tebe'

Prije točno mjesec dana legendarni srpski glumac kratko je boravio u Zagrebu. Doznalo se za to nakon što je objavio fotografiju na kojoj pozira u društvu Nine Badrić, popularne hrvatske glazbenice.
Dugogodišnji prijatelji taj su dan proveli u ugodnom razgovoru u jednom zagrebačkom restoranu. Glumac, kojeg publika najviše pamti po filmovima kao što su 'Lepa sela lepo gore', 'Rane', 'Mi nismo anđeli', 'Parada', nedavno se prvi put okušao i kao redatelj.

Nina je prva imala priliku pogledati njegov prvi redateljski projekt, satiričnu komediju 'Stado', koja će uskoro imati premijeru u Zagrebu. Tada su, kako se kasnije doznalo, razgovarali o glazbenoj suradnji na tom filmu. U posljednjem razgovoru za tportal lijepa Nina otkrila je detalje da ćemo je uskoro gledati, naravno kao brinetu, u glazbenom spotu za film 'Stado' srpskog redatelja i glumca Nikole Koje u kojem će glumiti i pjevati pjesmu 'Ljubav za tebe'.

Nina Badrić i Nikola Kojo suradnju su dogovorili prije mjesec dana u Zagrebu

455295 ,454689,452078,452140