prognozirao je pobjedu

Andrija Jarak dao osvrt na Doru: 'Nakon dva sata kreveljenja, izađe čovjek i održi im školu pjevanja'

12.02.2023 u 09:20

Bionic
Reading

Sinoćnji Izbor za pjesmu Eurovizije podijelio je gledatelje na one kojima je cijeli događaj bio prihvatljiv, kao i na one kojima je sve to bilo loše kvalitete. Doru je pratio i čuveni novinar i reporter

Andrija Jarak je gledao ovogodišnju Doru, a na svom Facebook profilu je napisao što misli o ovogodišnjem izdanju te je dobro procijenio tko će biti naš predstavnik na Euroviziji u Liverpoolu.

'Naravno da će pobijediti oni 'najotkačeniji' koji se zadnjih deset, petnaest godina ne mogu sastati s pjesmom, napisao je Jarak u svojoj objavi upućujući tako kritiku za riječki bend Let 3 i njihovu pjesmu 'Mama ŠČ'.

Cetinski prekucao igricu. Nakon dva sata distonavanja, kreveljenja i (u nekim slučajevima) pravljenja budale od sebe,...

Objavljuje Andrija JarakSubota, 11. veljače 2023.

Prethodno se osvrnuo se na nastup Tonyja Cetinskog i ukazao na, prema njemu, nedostatak pjevačkih vještina ili ozbiljnosti kod izvođača koji su sinoć nastupili na Dori. 'Cetinski prekucao igricu. Nakon dva sata distonavanja, kreveljenja i (u nekim slučajevima) pravljenja budale od sebe, izadje čovjek i održi školu pjevanja'.

  • +5
Let 3 pobjednici Dore 2023. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj