in vino veritas

Angelina Jolie protiv Brada Pitta: Rat oko vinarije vrijedne pola milijarde dolara

27.04.2024 u 22:52

Bionic
Reading

Angelina Jolie tvrdi da ne bi trebala predati sve svoje prošle NDA ugovore Brad Pittu u epskom ratu bivših supružnika za vinariju vrijednu 500 milijuna dolara

Odvjetnici Angeline Jolie tvrde da je zahtjev Brada Pitta u kojem traže sve njezine prošle NDA ugovore skup, štetan, nerazuman i zlostavljački.

Jolie u sudskim dokumentima tvrdi da ju je Pitt natjerao na potpisivanje opsežnog NDA ugovora jer je želi ušutkati je oko optužbi za obiteljsko nasilje, uključujući incident na letu iz Francuske za Californiju 2016. godine. Glumica je ranije ustvrdila da je osim prema njoj glumac tada bio nasilan i prema djeci.

Također tvrdi da bi otkrivanje svih prošlih NDA ugovora bila napad na privatnost drugih stranaka u njima, vjerojatno filmskih studija, brendova i zaposlenika. Isto tako glumičina strana je rekla da to radi jer želi preuzeti njezine dionice vinarije Miraval.

Dogovor bivših supružnika je propao pa je tada Jolie prodala svoj udio tvrtki Stoli Group, nakon čega ju je Pitt optužio da to nije bilo pošteno.

  • +12
Angelina Jolie i Vivienne Jolie-Pitt Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / : - / INSTAR IMAGES / T.JACKSON / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA