nova adresa

Eva Longoria donijela je važnu životnu odluku i s obitelji odlučila napustiti Ameriku

29.04.2024 u 08:42

Bionic
Reading

Slavna glumica Eva Longoria donijela je važnu životnu odluku te je sa suprugom Joseom Bastonom odlučila njihovog sina odgajati u Španjolskoj, čije državljanstvo posjeduje, baš kao i nekretninu

Kako donose svjetski mediji, glumica Eva Longoria i njezin suprug Jose Baston trenutno su zaokupljeni pakiranjem i selidbom, koja im zasigurno zadaje glavobolje.

Naime ovaj slavni par donio je odluku da će se sa sinom preseliti na neko vrijeme u Španjolsku, zbog čega moraju spakirati 'cijeli svoj život' u mnoštvo kutija, koje će potom biti poslane 'preko Bare'.

Jennifer Lopez - fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Kako je otkrio dobro upućeni izvor za Page Six, barem za sada nije riječ o trajnom, već privremenom preseljenju, no nikad se ne zna.

'Provest će puno vremena tamo jer cijelu drugu polovicu ove godine ima projekte', kaže izvod i dodaje da Eva Longoria ima španjolsko državljanstvo te posjeduje kuću u toj zemlji.

  • +4
Eva Longoria i Jose Baston Izvor: Profimedia / Autor: Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia

49-godišnja Eva Longoria i 56-godišnji Jose Baston imaju kuću za odmor u Marbelli, koju su kupili početkom 2023. godine. Glumica je već otkrila da je taj dom njezina oaza mira u kojoj jako uživa.

Kuća je iznimno prostrana i ima mnoštvo spavaćih soba kako bi brojni članovi obitelji imali gdje boraviti kada dođu u posjet.