HELENA POPUT VIVIAN

[FOTO/VIDEO] Dinamov golman je primio nevjerojatan gol, a možda je za sve kriv kostim za maškare njegove lijepe djevojke Helene

23.02.2020 u 16:52

Bionic
Reading

Zgodna djevojka dinamovca Dominika Livakovića Helena Matić objavila je a Instagramu masku koju je odabrala za ovogodišnje izdanje maškara i uzburkala strasti svih koji je na ovoj društvenoj mreži prate

Dinamo je u pretposljednjoj utakmici 23. kola Hrvatski Telekom Prve lige ugostio i pobijedio Inter, a dvoboj će ostati zapamćen i po jednom gafu našeg reprezentativnog golmana.

Naime, na jednu ubačenu loptu gotovo s ruba terena pokušao je skočiti Dominik Livaković, no krivo je procijenio let lopte i ona je završila u Dinamovoj mreži.

Pogledajte.

Livakovićeva sada već višegodišnja djevojka Helena Matić, inače studentica industrijskog dizajna, objavila je na Instagramu kostim koji je odlučila obući za maškare uz opis: 'You people work on commission, right? Big mistake. Big. Huge'.

Sada već legendarni citat izrekla je Julia Roberts u ulozi Vivian u filmu 'Lijepa žena' i iako ne želimo ništa prejudicirati, možda je upravo seksi izdanje lijepe Helene bilo to što je Livakovića omelo prilikom današnjeg nastupa na terenu.