pohvalio se na instagramu

Kakva čast: Baby Lasagna osvojio je nagradu za najbolju pjesmu Eurosonga!

09.05.2024 u 12:39

Bionic
Reading

Hrvatski predstavnik na Eurosongu zaludio je svijet svojim 'Rim Tim Tagi Dimom' te je za mnoge već sada pobjednik

ESCbubble.com, popularna stranica koja objedinjuje fanove Eurosonga diljem svijeta, dodijelila je nagradu za najbolju pjesmu ovogodišnjeg izdanja natjecanja upravo našem Baby Lasagni!

Marko Purišić pohvalio se trofejem u obliku CD-a putem društvenih mreža te obznanio fanova da je njegov 'Rim Tim Tagi Dim' postao neslužbeno najbolja pjesma Eurosonga 2024. godine.

Spektakl: Baby Lasagna na koncertu uoči finala Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic Pixsell

Pobjednika su birali fanovi iz cijelog svijeta, i to tako što je svaka država imala jednog predstavnika koji je, baš kao u pravom finalu, dijelio bodove državama. Baby Lasagna uvjerljivo je slavio s 350 bodova ispred Italije (298) i Švicarske (284), što je definitivno sjajan pokazatelj uoči velike završnice u subotu.

'Dobio sam nagradu kao najbolji autor pjesme od strane escbubble.com-a. Zahvalan sam i velika mi je čast što sam ju osvojio, a sviđa mi se i dizajn. Hvala i - mijau, mijau', poručio je Marko pa u idućem videu pokazao i što je dobio do dogradonačelnika Malmoa.

Naime, riječ je o simboličnom zlatnom novčiću koji se dodjeljuje počasnim gostima.

'Velika mi je čast što mi je ovo uručeno', poručio je popularni Baby Lasagna, koji će u subotu u velikom finalu sa svojim 'Rim Tim Tagi Dimom' predstavljati Hrvatsku i pokušati dovesti Eurosong 2025. godine u Zagreb.

  • +17
Baby Lasagna napravio ludnicu na koncertu u Švedskoj Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL