oporavlja se

Kći Jamiea Foxxa otkrila da je glumac hitno hospitaliziran

13.04.2023 u 09:57

Bionic
Reading

Poznati glumac trenutno radi na novom filmu, no u utorak ujutro završio je u bolnici zbog zasad nepoznatih medicinskih komplikacija. O svemu je obavijestila njegova kći na Instagramu te zamolila za privatnost tijekom ovog perioda

Američki glumac i stand up komičar završio je u bolnici zbog zasad nepoznatih medicinskih komplikacija. Premda prije nije bolovao od javnosti poznatih komplikacija, njegova kći je na društvenim mrežama s obožavateljima podijelila vijest putem objave.

'Željeli smo to podijeliti, moj otac, Jamie Foxx, jučer je doživio medicinsku komplikaciju. Srećom, zahvaljujući brzoj akciji i velikoj brizi, već je na putu oporavka', napisala je Corinne, najstarija kći poznatog glumca.

U poruci je 29-godišnjakinja zahvalila na upućenim molitvama, no u ime obitelji je zamolila za privatnost tijekom tog vremena pa zaključala komentare objave.

Izvor blizak glumcu za TMZ je otkrio kako je Jamie zbog zdravstvenog stanja završio u bolnici u utorak ujutro. Njegovo stanje tada je bilo poprilično ozbiljno, što je zabrinulo obitelj. 'Sada može komunicirati, to su dobre vijesti', otkrio je izvor upućen u stanje Foxxa.

Jamie Foxx trenutno radi na novom filmu s Cameron Diaz, no zasad nije poznato kad i hoće li se uopće moći vratiti na set.

  • +6
Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia