SNALAŽLJIVA JE

Lana Jurčević doživjela 'nezgodu' prije koncerta, a evo kako je reagirala

09.12.2019 u 12:40

Bionic
Reading

Pjevačica te odnedavno uspješna poduzetnica vrlo je aktivna na društvenim mrežama putem kojih svojim pratiteljima dijeli gotovo sve svoje aktivnosti i misli, a publika je osim zbog glazbe voli i zbog te njezine neposrednosti i otvorenosti. Lana Jurčević tako je sa svojim fanovima podijelila najnoviju dogodovštinu iz svog profesionalnog dijela života

Za pozornicu bira vrlo zavodljive kombinacije poput kratkih haljinica u kojima se najbolje osjeća. Svoje scenske outfite Lana Jurčević osmišljava do najmanjeg detalja, ali na zadjem koncertu kojeg je održala proteklog vikenda savršena odjevna kombinacija, nije ispala onakva kako ju je zamišljala.

'Ljudi moram vam reći što se dogodilo. Imala sam napade plaća i smijeha jer sam zaboravila doma štikle za koncert. Nosila sam ih u rukama i kad sam došla na koncert skužila sam da nema cipela. Imam blatnjave tenisice na nogama', ispričala je pjevačica, a onda je pokazala kako se snašla. Organizatorica koncerta posudila joj je lakirane čizmice.

Nedavno je u simpatičnoj objavi priznala kako je čak i zakasnila na svoj nastup.

Osim što je uspješna u glazbenim vodama Lana je i poduzetnica koja je, kaže, sve sama uspjela ostvariti. No, podrška obitelji i dečka Filipa puno joj znači.

'Baš sam bezbrižna, sve je na svom mjestu. Nisam od velikih riječi, i u poslu šutim i radim, štedljiva sam po pitanju svog ljubavnog života. Kad imaš nešto svoje, želiš da je tvoje', kazala je nedavno za Dan De.