IZLAZAK BEZ DJECE

Milica i Ivan Todorić i dalje su u Zagrebu: S prijateljima uživali u večernjem izlasku

27.04.2018 u 10:04

Bionic
Reading

Nakon što su prije desetak dana u šestinskoj crkvi krstili sina Vida i to proslavili s obitelji i prijateljima u poznatom restoranu, najmlađi sin Ivice Todorića, Ivan Todorić, i dalje uživa u Zagrebu sa suprugom Milicom. Iako se u jeku afere Agrokor preselio s Milicom u Švicarsku, gdje je u privatnoj poliklinici i rođen njihov sin, čini se da je najmlađem Todoriću dojadilo biti daleko od obitelji i prijatelja

Već mjesecima javnost sa zanimanjem prati cijelu aferu Agrokor, kao i sve što se događa s Ivicom Todorićem. I dok njegov otac još uvijek boravi u Londonu, najmlađi sin Ivan Todorić sa suprugom Milicom uživa u Zagrebu.

🎷 Fidel, svidjelo bi se i tebi😎

Objavu dijeli Hana ŠoljanGalić (@hanakaohana)

To je sve začudilo jer je najmlađi Todorić, otkako je počela cijela afera, s tadašnjom trudnom djevojkom otišao u Švicarsku, gdje je na svijet 15. studenog 2017. godine stigao i njihov sin kojem su dali ime Vid. Kada su točno stigli u Zagreb, nije poznato, no zna se da je maleni Vid kršten upravo u Zagrebu, u crkvi u Šestinama, sredinom travnja.

Tada se fotografijom s proslave krstitki, na kojoj je bila i Ivanova starija sestra Iva Balent s djecom, pohvalila krsna kuma dječaka Hana Šoljan Galić. A upravo je ona ponovno, novom fotografijom, otkrila da najmlađi Todorić i dalje uživa u Zagrebu te je sa suprugom, kumovima Galić i još jednim parom uživao na večeri u nedavno otvorenom zagrebačkom restoranu.

  • +27
Ivan Todorić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić