MOŽE LI LJEPŠE...

Mirna Zidarić proslavila rođendan u zemlji nogometa i tanga

14.01.2017 u 13:41

Bionic
Reading

HTV-ova voditeljica i sportska novinarka Mirna Zidarić sa suprugom Zoranom posjetila je Južnu Ameriku

U glavnom gradu Urugvaja – Montevideu svoj je 47. rođendan dočekala i proslavila Mirna Zidarić, HTV-ova voditeljica i sportska novinarka, koja je do zemlje poznate po nogometu, finim vinima i strastvenom plesu tangu (na dokovima Montevidea nastala je najpoznatija tango melodija na svijetu 'La cumparsita') stigla sa suprugom Zoranom Zidarićem. Svega sat vremena vožnje od Montevidea, nalazi se jedna od najpoznatijih i najljepših plaža u Južnoj Americi - Punta del Este. Upravo je na pijesku spomenute plaže Mirna ispisala 'sretan 47. rođendan', a fotografiju podijelila na svom Instagramu.

??

A photo posted by Mirna Zidaric (@mirnazidaric) on

Početkom mjeseca Mirna je sa suprugom Zoranom, arhitektom, odmor potražila na drugom kraju svijeta, u Argentini. Posjetili su i Meksiko. 'Kada sam prije 25 godina pomislila da bih s ovim čovjekom mogla i na kraj svijeta, nisam ni sanjala da će on to doslovce shvatiti i dovesti me', napisala je Mirna na svojem profilu na Instagramu, pored fotografije sebe i supruga u argentinskom gradiću Ushuaia. Rođendan je, pak, dočekala u Urugvaju.


U četrdesetima se, otkrila je prošle godine za tportal, osjeća sjajno jer konačno zna što želi i kako to postići.
'U tom smislu slobodna sam citirati Meryl Streep koja između ostalog kaže: 'Više nemam strpljenja za neke stvari u životu! Ne zato što sam postala arogantna, nego jednostavno zato što sam došla do točke kada više ne želim gubiti vrijeme na stvari koje me čine nezadovoljnom ili tužnom. Ne trošim više ni sekundu na one koji mi lažu ili pokušavaju manipulirati. Ne želim više biti u blizini onih koji se pretvaraju, koji su nepošteni ili površni. Ne toleriram akademsku aroganciju i ne prihvaćam popularnu trivijalnost. Mrzim konflikte i usporedbe! Vjerujem u svijet suprotnosti i zato izbjegavam ljude krutih stavova i nefleksibilnih osobnosti. U prijateljstvu ne toleriram nedostatak odanosti i višak izdaje', zaključila je Mirna Zidarić.