UVIJEK MAMI POGLEDE

Mirte Šurjak dugo nije bilo u javnosti, evo gdje se sad pojavila

08.05.2024 u 10:34

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih sportskih novinarki ne javlja se često na društvenim mrežama, a u posljednje vrijeme ju se ne može vidjeti ni na javnim događanjima. No, jedno nije mogla propustiti

Mirta Šurjak stigla je u splitsko Hrvatsko narodno kazalište gdje je protekle nedjelje održana premijera dokumentarnog filma 'Nepoznato o poznatima: Toni Tomas 'Splitsko zlato'.

Kamere fotoaparata su je uhvatile u ugodnom čavrljanju s čuvenim redateljem Krešimirom Dolenčićem. Posljednji put je u javnosti snimljena na modnoj reviji 'Slavimo život' dizajnera i svog kolege, Šime Kovačevića. Tada je prodefilirala pistom poput prave manekenke.

Premda je nema često na eventima kad se pojavi u televizijskom prilogu, nikada ne prođe nezapaženo. Nakon što ugasi mikrofon, HRT-ova reporterka uživa u baletu, čime je obogatila svoju ljubav prema aktivnom načinu života jer već 20 godina prakticira jogu. Poznato je da ne pije alkohol niti crnu kavu, ne puši, meso ne jede već skoro 20 godina i drži se vegetarijanske prehrane.

  • +3
Mirta Šurjak Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL