skladni par

Na premijeri o legendi hrvatskog sporta svu su pozornost ukrali Zlatko i Blanka Mateša

06.05.2024 u 09:34

Bionic
Reading

U splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu održana je premijera dokumentarnog filma 'Nepoznato o poznatima: Toni Tomas 'Splitsko zlato'. Skupila se sva sila uglednih lica iz svijeta sporta, a predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i bivši premijer, Zlatko Mateša bio je u pratnji svoje supruge Blanke

Broj pozivnica za treći po redu vrijedni dokumentarni film iz istog serijala 'Nepoznato o poznatima', redateljice i scenaristice Irene Škorić, bio je ograničen i premali za sve koji su htjeli pogledati priču o splitskom 'kovaču medalja' i tvorcu šampiona.

Gledalište splitskog HNK bilo je dupkom ispunjeno, a stigli su i Joško Vlašić u društvu supruge Venere, Damir Primorac, predsjednik Hrvatskog taekwondo saveza Ante Nobilo, splitski gradonačelnik Ivica Puljak, sestre Zaninović i mnogi drugi. Posebnu pažnju privlačio je bračni par Mateša.

Zajedno dolaze na razne događaje, a i ovog puta par je izgledao zadovoljno i zaljubljeno dok su pozirali fotografima.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Podsjetimo, Blanka Kačer i Zlatko Mateša vjenčali su se u tajnosti početkom prosinca u ckrvi u Zagrebu. Nakon vjenčanja, Splićanka, inače pročelnica Katedre za građansko pravo na Pravnom fakultetu u Splitu i ravnateljica Studija za sportsko pravo, uzela je prezime Mateša. Vjenčali su se 'čim su shvatili da je to nešto lijepo za njih', rekao je tada Mateša, na što je njegova odabranica izjavila da su oni 'rođeni vjenčani'.

Inače, supružnici žive na dvije adrese, u Splitu i u Zagrebu.

'Oboje volimo i Splitu i Zagreb i uživamo biti zajedno u oba grada. Uspijevamo uskladiti sve obaveze bez problema. Split i Zagreb udaljeni su 50 minuta avionom. Zlatko dođe u Split kad odradi obaveze u Zagrebu, ako ja tada imam obaveze u Splitu. Također ja dođem u Zagreb. Ništa nam nije problem. Sad smo oboje bogatiji za osjećaj doma u gradu onog drugog i za izvrsno društvo u oba grada', objasnila je Blanka ranije za Slobodnu Dalmaciju.

  • +6
Premijera dokumentarnog filma Nepoznato o poznatima Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL