nemo iz švicarske

Najvećeg konkurenta Baby Lasagne publika nagradila ovacijama, oglasila se i Zsa Zsa

09.05.2024 u 21:36

Bionic
Reading

Nakon što je u prvoj polufinalnoj večeri naš predstavnik Baby Lasagna oduševio gledatelje, u drugoj polufinalnoj večeri nastupio je Nemo koji predstavlja Švicarsku. Tim povodom oglasila se i Zsa Zsa

U drugoj polufinalnoj večeri, osim Švicarske, za finale Eurosonga bore se Malta, Albanija, Grčka, Češka, Austrija, Danska, Armenija, Latvija, San Marino, Gruzija, Belgija, Estonija, Izrael, Norveška i Nizozemska.

Iste večeri nastupili su također i Francuska, Španjolska i Italija, koje kao dio velike petorke direktno idu u finale.

Veliku pažnju privukao je Nemo, koji predstavlja Švicarsku, a spominje ga se kao jednog od najvećih konkurenata Baby Lasagne.

  • +38
Proba natjecatelja uoči druge polufinalne večeri Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nemo Mettler nastupio je četvrti po redu s pjesmom The Code, za koju kaže da je djelomično inspirirana i stvarnim životom.

Pjesma ‘The Code‘ tjednima je vodila na eurovizijskim kladionicama, a govori o putovanju započetom spoznajom da Nemo nije ni muškarac ni žena. 'The Code govori o putovanju započetom spoznajom da nisam ni muškarac ni žena. Traženje sebe bio je dug i često težak proces za mene. Ali ništa nije bolje od slobode koja je došla spoznajom da sam nebinarna osoba', izjavio je ranije. Nakon nastupa, zasada najveći konkurent Baby Lasagne nagrađen je ovacijama publike.

  • +4
Baby Lasagna - polufinale Eurosonga Izvor: Promo fotografije / Autor: Alma-Bengtsson

Nakon nastupa Nema u drugoj polufinalnoj večeri, svoj je komentar dala i hrvatska pjevačica Zsa Zsa, koja je odustala od natjecanja na Dori i tako omogućila Baby Lasagni da upadne kao rezerva.

'Čvrsto vjerujem da Marko ima ogromne šanse za pobjedu i da je sreća ove godine na našoj strani. Njegov bombastičan nastup, pjesma, karizma su definitivno još dodatni pečat koji je ostavljen na Europu i vjerujem i voljela bih da ova nevjerojatna priča ima baš taj do kraja filmski završetak', poručila je za Jutarnji list povodom druge polufinalne večeri Eurosonga.