ŠALA NA VLASTITI RAČUN

Nakon burne rasprave na društvenim mrežama Žanamari doživjela nezgodu s nosom

27.02.2018 u 13:26

Bionic
Reading

Pjevačica je nedavno izazvala je pravu lavinu komentara nakon što je na Instagramu objavila dvije fotografije stare 20 godina kad su je neki optužili da je 'estetski korigirala nedostatke' te da to ne želi priznati. U sjeni tih rasprava, Žanamari je doživjela manju nezgodu s nosom za kojeg je najviše prozivaju

'Nakon toliko debata o nosu, noćas me je moja Gaby udarila glavom u nos najjače na svijetu. Kvrcnulo je, imam modricu i nadam se da nije slomljen. Neki dežurni zlobnici će biti zadovoljeni ovom informacijom, ali dobra je vijest što mogu disati i nema krvi ali sam spavala ukupno 2 sata. Vjerojatno su painkilleri učinili svoje. A sad nakon druge kave, popit ću čaj... S obzirom da sam ovaj s fotke nespretno prolila, imam želju popiti jedan ekstra veliki i s ljubavlju napravljen. Poruka je poslana mužu koji je od ranog jutra u studiju. Vrata do na sreću! Napisao je - Ideee! Ako me čaj udvoje ne oporavi i napokon ne opusti neće ništa!', napisala je pjevačica pored fotografije na Instagramu.

Iako ne vidi zašto se diže tolika 'frka' oko njezina nosa, Žanamari je objasnila pozadinu najnovije objave.

'Bilo mi je znakovito kako me Gabči baš u nos zviznula. Još osjetim bol iako je manjeg intenziteta u ništa se nije pomaklo. Imala sam upalu sinusa ovaj tjedan. Imam feeling kao da je kolektivna svijest zaista istinit pojam i kad se čitava masa negative obruši na tvoju neku sitnicu da se to i na neki način fizički manifestira', rekla nam je. 

Prisjetila se jedne naše pjevačice koja je izjavila da je izgubila nekoliko djece zbog hejtera i negative. 'To je strašno, ali totalno realno. Ja sam super prošla samo sa udarcem', kaže Žanamari. Nos nikad nije smanjivala, nego je, objasnila je, samo ispravila njegovu zakrivljenu liniju koja joj je, među ostalim, stvarala i probleme prilikom izvođenja visokih tonova.   

  • +7
Žanamari Perčić Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL