KOLIKO SE ZAPRAVO PODNOSE?

Nakon okupljanja grupe Pussycat Dolls, na površinu isplivala snimka koja dokazuje da pjevačice nisu bile u bajnim odnosima

05.12.2019 u 18:02

Bionic
Reading

Nakon povratničkog nastupa grupe Pussycat Dolls, internetom se proširio video koji je još jednom podsjetio obožavatelje na to zašto se grupa uopće raspala

Nakon pauze od 10 godina tijekom koje su odlučile samostalno graditi svoje karijere, članice grupe Pussycat Dolls najavile su okupljanje grupe i veliku turneju, a njihov povratak već je podignuo prašinu na društvenim mrežama. Mnogi su komentirali kako je njihov nastup bio na granici neukusa.

'Krajnje neprikladan sadržaj za ovo doba večeri. Pussycat Dolls izgledaju kao da pripadaju u striptiz-klub, a ne za obiteljsko gledanje u prime timeu', požalio se jedan gledatelj. Drugi su njihov nastup opisali kao 'apsolutno sramotan spektakl' koji bi 'bio neprikladan i za kanal za odrasle'.

No gledatelji nisu komentirali samo njihov nastup. Internetom je počeo kružiti video koji potvrđuje ono o čemu se prije deset godina pisalo, a to je nimalo idiličan odnos unutar grupe. Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Carmit Bachar i Jessica Sutta navodno nisu mogle smisliti Melody Thornton koja je bila druga pjevačica, odmah iza Nicole koja je imala vodeću ulogu u bendu.

Melody se nikako nije mogla pomiriti s činjenicom da Nicole pjeva veliku većinu pjesama te da je tijekom nastupa i snimanja spotova Nicole uvijek u prvom planu, pa je jednom prilikom dala sve od sebe da baci sjenu na svoju kolegicu.

Snimka s American Music Awardsa iz 2006. koja se proširila društvenim mrežama prikazuje trenutak kada je Melody odlučila zablistati na pozornici te je na svoju ruku otpjevala solo dionicu koju je kao i uvijek do tada izvodila Nicole.

Dok su druge članice grupe nastavile s nastupom kao da se ništa nije dogodilo, Nicole ipak nije mogla sakriti nezadovoljstvo.